11-12 november: Geheimen… in een kleine setting

By 26/10/2017Nieuws

Binnenkort gaat het eerste weekend van de jaartraining Geheimen van de Jaden Prinses van start, en er zijn nog een paar plekken vrij. 

Klein en fijn
Dit jaar is de groep veel kleiner dan andere jaren. En hoewel mijn zakelijke instinct hierover misschien wat moppert, merk ik dat de docente in mij helemaal blij is! Wat een fijn vooruitzicht om met zo’n kleine groep te kunnen werken. Alle tijd voor ieders proces, en de training helemaal kunnen aanpassen aan wat er op elk moment leeft bij de deelneemsters. Een kadootje voor mij én voor de cursistes!

Buitenkansje
Mocht je nog twijfelen of je mee wilt doen, dan kan het buitenkansje van de kleine groep je misschien helpen beslissen. Een veilige, goed geaarde en intieme setting, in één van de mooiste yoga-studio’s van Amsterdam… Ik heb zo’n vermoeden dat de Jaden Prinses training dit jaar bijzonder fijn gaat worden! 

De groep bestaat momenteel uit 5 deelneemsters, en wordt niet groter dan 10.

Korting
En dan heb ik óók nog twee fijne kortingen voor jullie. Voor iedereen die zich nu nog opgeeft, geldt de last minute-korting. En als je je samen met een vriendin opgeeft, krijg je ook nog een speciale vriendinnen-korting!  Je leest hier meer over op de web-pagina

Info
Wil je meer weten over wat de training inhoudt, kijk dan even op de web-pagina: www.taolessen.nl/workshops/geheimen-van-de-jaden-prinses/  (helaas doet deze het nog niet zo goed op mobiele telefoons)

Heb je vragen of wil je even overleggen? Je kunt me bereiken op 06-24987544 of eva@taolessen.nl.

Wie weet tot gauw!
Eva

 

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.