Gezonde botten en hormoon-huishouding: Jaden Prinses verdiepingsjaar

By 26/06/2017Nieuws

Er liggen meer geheimen op je te wachten!
Heb je het basisjaar Geheimen van de Jaden Prinses gevolgd? Of heb je elders ervaring opgedaan met de Healing Tao basistraining en het werken met het jaden ei? Dan ben je van harte welkom om mee te komen doen met het Jaden Prinses verdiepingsjaar.

Weekend 1 & 2: Gezonde botten: 
We weten allemaal wel hoe belangrijk het is om onze botten sterk en gezond te houden, vooral als we ouder worden. De Taoïsten hebben een geheim recept hiervoor… seksuele energie. Het is de perfecte energie om onze botten te voeden en te versterken. 

Botten zijn geen dode materie, maar levend weefsel. Weet je hoe FIJN het is om bewustzijn in je botten te hebben? Het geeft een diep gevoel van aarding en vertrouwen.

Weekend 3: Gezonde hormoonklieren:
Als we de verschillende hormoon-klieren in ons lichaam zacht en ontspannen maken, gaan ze beter functioneren en rakenze  onderling uitgebalanceerd. Hierdoor raakt ook je hormoon-huishouding beter in balans.

Nadat we onze klieren hebben leren kennen, voeden we ze met het licht van de maan, de sterren, en de energie uit ons eigen bekken.

Onze klieren zijn direct verbonden met de fysieke en energetische middenlijn van ons lichaam, een gebied dat we soms ook aanduiden met ‘het middenkanaal’. Daarom is dit weekend niet alleen ideaal om je hormoonhuishouding in balans te brengen, maar ook om meer helderheid te ontwikkelen over de ambities en doelen in je leven. Waarheen leidt jouw levenspad?   

Heb je zin om mee te doen? Kijk dan even op de website voor meer info

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.