Biografische coaching

 

Kleine en grote levensvragen

Wat wil ik met mijn werk? Wat loopt er scheef in mijn relatie? Waarom loop ik steeds tegen dezelfde dingen aan? Biografische coaching is een effectieve manier om kleinere en grotere ‘levensvragen’ te verhelderen.

Wie ben je?

Biografische coaching verschilt van andere vormen van coaching doordat het je huidige vragen benadert vanuit een overzicht van je leven zoals dat tot nu toe verlopen is. In essentie kijkt biografische coaching naar de vragen: ‘wie ben je?’ en: ‘hoe ben je zo geworden?’

Wie wil je worden?

Het verloop van je leven (en dat van je ouders en grootouders) kan inzicht geven in je huidige situatie. Het helpt je richting te bepalen, oude patronen los te laten en actief nieuwe lijnen voor de toekomst uit te zetten.

Leven vanuit je hart

Het uitgangspunt is de aandacht voor jouw authentieke wensen, behoeften en verlangens. We werken daarom aan het herkennen van het onderscheid tussen wat er (door anderen of jezelf) van je wordt verwacht, en wat je diep vanuit je hart zou willen.

 

Plaats:

Studio Luce, Monnickendam

Afspraak maken:

info@taolessen.nl

 

 

 

Stap voor stap

Hoewel meer leven vanuit je hart soms lijkt te stuiten op allerlei praktische bezwaren, is het in feite de weg van de minste weerstand. Elke weg begint met een eerste stap, en van daaruit hoef je alleen nog maar door te gaan op het ingeslagen pad.

De reis van het hart wordt dan het doel.

Lees meer…

 

Prijs:

Per sessie (1 uur): €75,-*
inclusief oefeningen om mee naar huis te nemen

Waar? Studio Luce, Monnickendam
Wanneer? volgens afspraak: 
info@taolessen.nl / 06-24987544

Aangepaste coachingstrajecten voor (werknemers van) bedrijven en instellingen: informeer naar de mogelijkheden.

*afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.