Psoas- en Bekkenbodem weekend voor vrouwen 

Aarden, ontspannen en genieten 

alchemy woman

Datum: Er zijn geen nieuwe weekends gepland. 
Wel is er in 2017-2018 een Psoas en Bekkenbodem jaartraining voor vrouwen.


Aarden, ontspannen en genieten

Deze workshop staat in het teken van ontspannen, plezier maken en op adem komen. Twee hele dagen om jezelf te aarden en te voeden, en in contact te zijn met je vitaliteit en je vrouwelijke sensualiteit.

De psoas

De psoas wordt ook wel de ‘spier van de ziel’ genoemd. Contact maken met de psoas helpt je om heel diep te ontspannen, te aarden, en te voelen hoe het werkelijk met je gaat. Het ontspannen van de psoas helpt ook om traumatische ervaringen en angst uit je lichaam los te laten.

De bekkenbodem

Door buikdans-bewegingen maak je gemakkelijk contact met je bekkenbodem. Dit geeft een lekker warm, stromend en levendig gevoel in je hele lichaam. Bewegen vanuit je bekkenbodem, betekent moeiteloos in contact zijn met je vitaliteit en je natuurlijke sensualiteit.

Chinese yoga, chi kung en dans

In deze workshop werken we met zachte en eenvoudige yoga-, chi kung-, en dans-oefeningen om ons lichaam los, warm en stromend te maken. De actieve onderdelen worden afgewisseld met meditatieve rustfases, om de oefeningen diep te laten doorwerken.

Innerlijke alchemie

We putten daarbij uit de rijke Chinese traditie van de ‘innerlijke alchemie’. De gebruikte technieken komen uit de Healing Tao, le Tao de la Femme Lune® en Tao Yin. Daarnaast maken we speels gebruik van buikdans en zijn we geïnspireerd door het gedachtegoed van Liz Koch (Core Awareness).

Speciaal voor vrouwen

Deze weekends zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. ze zijn bedoeld om tot rust te komen en op te laden.
Of je nu absolute beginner bent, of gevorderd in Healing Tao, buikdans, chi kung of yoga: je bent van harte welkom om jouw eigen dieptes te verkennen en te komen voelen hoe de warme geniet-energie door je lichaam danst.

Een training van Paula Marissink en Eva van der Plas

paua&Eva klein defDeze training is ontworpen door Paula Marissink en Eva van der Plas. Paula en Eva zijn beiden docent Healing Tao, le Tao de la Femme Lune®, en bekkenbodemyoga.

Paula was jarenlang een gevierd buikdanseres en buikdans-docente, Eva specialiseerde zich de afgelopen jaren in Tao Yin, en de wonderlijke dieptes van de psoas-spier.

Professioneel en energetisch vullen we elkaar mooi aan, en – het belangrijkste – we hebben erg veel plezier in het samenwerken! 

Wat is Le Tao de la Femme Lune®?

TFL bHet systeem waarmee we werken heet oorspronkelijk Le Tao de la Femme Lune®, en is ontwikkeld door de Franse Senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij geeft les in Frankrijk en Frans-Polynesië.

De Femme Lune training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

In de workshops van Le Tao de la Femme Lune® (Vrouwen Tao) werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases.