Psoas: spier van de ziel (23 maart)

By 10/03/2019Nieuws

dag-workshop

Psoas: spier van de ziel

voor vrouwen én mannen

 

23 maart 2019, Amsterdam
Docent: Eva van der Plas

Spier van de ziel

Een heerlijke en leerzame dag-workshop om je eigen wonderlijke psoas-spier te leren kennen, en te begrijpen waarom deze door de oude taoïsten de ‘spier van de ziel’ werd genoemd.

Eva van der Plas laat je in deze workshop kennis maken met je psoas-spieren. Je gaat het verschil voelen tussen een gespannen en een ontspannen psoas, en je krijgt tools aangereikt om je psoas thuis verder te leren ontspannen.

Eerste hulp bij stress

De psoasspieren liggen diep in je onderrug, je bekken en je liezen. Als ze regelmatig of continu gespannen zijn (bijvoorbeeld bij chronische stress, of trauma), krijg je niet alleen lichamelijke klachten, maar je raakt je ook steeds verder van jezelf vervreemd. Contact maken met de psoas helpt je om heel diep te ontspannen, te aarden, en te voelen hoe het werkelijk met je gaat. Een ontspannen psoas helpt je ook om beter met de uitdagingen van het dagelijks leven om te gaan en dichter bij jezelf te blijven. Hoe dat werkt, wordt tijdens deze workshop heel concreet voelbaar.

Methode

Yoga, chi kung, dans, ontspanning en meditatie (innerlijke alchemie) worden gecombineerd tot een krachtige en originele mix die is gebaseerd op de jarenlange persoonlijke zoektocht en ervaring van docente Eva van der Plas.

Deze workshop heeft bijna altijd een wachtlijst, dus wacht niet te lang met inschrijven als je mee wilt doen!

PSOAS: SPIER VAN DE ZIEL
zaterdag 23 maart 2019
Naar Zee Stadsoase, Amsterdam
€95,-
Opgeven: eva@taolessen.nl
meer info: www.taolessen.nl/workshops/psoasdag

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.