Borstweefselbehandelingen in Monnickendam (20 mei)

By 12/03/2019Nieuws

Hoe gaat het met jouw borsten?

Ben jij ook wel eens onzeker over hoe het met je borsten gaat? Zijn ze soms pijnlijk, of voel je harde plekjes? Of wil je je borsten gewoon beter leren kennen? Op 20 mei geeft Eva Leens weer borstweefselbehandelingen in Monnickendam.

Borstweefselbehandelingen

Mijn collega Eva Leens is een wijze vrouw, en ze weet alles van borsten. Ze heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in borstweefsel-behandelingen, en daar is ze ongelofelijk goed in. Heel gevoelig, liefdevol en subtiel raakt ze je borsten aan, masseert het weefsel zacht, en laat je voelen wat er voor verborgen verhalen en emoties in je borsten verscholen liggen.

Ontspannen

Ik heb zelf intussen twee behandelingen van Eva gehad en ik ben razend enthousiast. Tijdens de behandeling leek het alsof mijn borsten hele verhalen te vertellen hadden, en na afloop had ik superzachte, en ook veel vollere borsten. Ook de rest van mijn lichaam en geest waren diep ontspannen. Kortom: een hele grote aanrader!

Eva Leens in Monnickendam

Om jullie de kans te geven om Eva’s helende handen ook te ervaren, heb ik haar gevraagd of zij binnenkort eens naar Monnickendam wil komen om in de studio in Monnickendam behandelingen te geven. En dat wil ze!

Op maandag 20 mei geeft Eva 4 sessies. Een sessie duurt 1.5 uur, en kost €80,-

Je kunt inschrijven voor de volgende tijden:

  • 9.15u – 10.45u
  • 11.00u- 12.30u
  • 13.30u- 15.00u
  • 15.30 – 17.00u

Wacht gezien het beperkte aantal plekken niet te lang met je op te geven. De inschrijvingen verlopen via Eva zelf: leenseva@gmail.com / tel: 0032 (0)474 – 25 10 29 / www.borstweefselbehandelingen.be

Idealiter kan je deze behandeling eens in de paar maanden herhalen, soms zijn meer behandelingen nodig naargelang de conditie van je borsten. Bij voldoende belangstelling komt Eva over een tijdje dan ook terug in Monnickendam, anders is opvolging in Amsterdam mogelijk.

 

PS

> Op zaterdag 15 juni geven Eva en ik samen een workshop over borstgezondheid in Amsterdam, getiteld de Blije Borsten Workshop. Je kunt je al inschrijven, hier lees je meer.

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.