Borstweefselbehandelingen in Monnickendam (4 nov)

By 01/09/2019Nieuws

Hoe gaat het met jouw borsten?

Ben jij ook wel eens onzeker over hoe het met je borsten gaat? Zijn ze soms pijnlijk, of voel je harde plekjes? Of wil je je borsten gewoon beter leren kennen? Eva Leens komt regelmatig naar mijn studio in Monnickendam om borstweefselbehandelingen te geven. Dit najaar komt zij nog één keer, op 4 november. Je kunt nu al je plekje reserveren.

Borstweefselbehandelingen

Mijn collega Eva Leens is een wijze vrouw, en ze weet alles van borsten. Ze heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in borstweefsel-behandelingen, en daar is ze ongelofelijk goed in. Heel gevoelig, liefdevol en subtiel raakt ze je borsten aan, masseert het weefsel zacht, en laat je voelen wat er voor verborgen verhalen en emoties in je borsten verscholen liggen.

Ontspannen

Ik heb zelf intussen een paar behandelingen van Eva gehad en ik ben razend enthousiast. Tijdens de behandeling leek het alsof mijn borsten hele verhalen te vertellen hadden, en na afloop had ik superzachte, en ook veel vollere borsten. Ook de rest van mijn lichaam en geest waren diep ontspannen. Kortom: een hele grote aanrader!

Eva Leens in Monnickendam

Om jullie de kans te geven om Eva’s helende handen ook te ervaren, heb ik haar gevraagd of zij ook af en toe in de studio in Monnickendam behandelingen wilde geven. En dat wilde ze!

Ze is intussen al een paar keer geweest, en meestal zijn haar dagen snel volgeboekt. Veel vrouwen die een keer zijn geweest, komen daarna graag weer terug.

Op maandag 4 november 2019 geeft Eva sessies. Een sessie duurt 1.5 uur, en kost €80,-

Je kunt inschrijven voor de volgende tijden:

  • 9.15u – 10.45u
  • 11.00u- 12.30u
  • 13.30u- 15.00u
  • 15.30 – 17.00u

Wacht gezien het beperkte aantal plekken niet te lang met je op te geven. De inschrijvingen verlopen via Eva zelf: leenseva@gmail.com / tel: 0032 (0)474 – 25 10 29 / www.borstweefselbehandelingen.be

Idealiter kan je deze behandeling eens in de paar maanden herhalen, soms zijn meer behandelingen nodig naargelang de conditie van je borsten.

Kan je niet op deze datum? Dan is het goed om te weten dat Eva ook behandelingen geeft in Amsterdam.

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.