Studio Luce met de bus

Vanaf Amsterdam CS vertrekken verschillende bussen richting Monnickendam. Reistijd: ± 20 minuten. 

Vanaf Amsterdam Centraal Station

Neem de roltrappen aan de achterkant van het Centraal Station (noordzijde) naar het nieuwe busplatform voor streekbussen (halte ‘IJsei’). Aan de kant van het IJ vertrekken de bussen 110, 114, 315 en 118 richting Monnickendam. 

Bus 315:

De bus 315 stopt het dichtst voor de deur.  Stap uit bij de halte ‘Moninckendam Nieuwpoortslaan’, de eerste halte in Monnickendam. Steek de straat over en loop met de richting van de bus mee. Bij het laatste huis aan je linkerhand, Nieuwpoortslaan 48, sla je de hoek om (Julianalaan). Je loopt om het huis en het praktijkgebouw heen. De ingang van de praktijk is in de steeg. 

Bus 110, 118 en 314:

De 110, 118 en 314 vertrekken allemaal bij dezelfde halte als de 315. Deze bussen stoppen buiten Monnickendam (de halte heet: ‘Monnickendam Bernhardbrug’). Dat betekent 2 minuten langer lopen. Als je bent uitgestapt, loop je een stukje terug langs de weg en het water, naar de witte brug. Loop over de brug en meteen na de brug rechts. Dit is de Nieuwpoortslaan. Het laatste huis aan je linkerhand is nummer 48. Zie verder de beschrijving hierboven.

Studio Luce met de auto

Met de auto bedraagt de reistijd ongeveer 15 minuten vanaf de Amsterdamse ring en 20 minuten vanuit de IJtunnel.

Via de ring A10: 

Neem op de ring Amsterdam de afslag S116 richting Volendam/Marken). Je komt door het dorp Broek en Waterland (let op: 50 km/uur!). Het eerstvolgende dorp is Monnickendam. Neem de eerste afslag naar Monnickendam, rechtsaf via de brug het dorp in en onmiddelijk na de brug weer rechts. Dit is de Nieuwpoortslaan. Bij het laatste huis aan je linkerhand (Nieuwpoortslaan 48), tegenover de boerderij, sla je de hoek om (Julianalaan). Hier kan je de auto parkeren. De ingang van de praktijk is op de Julianalaan, in de steeg. 

Via de IJtunnel: 

Volg na de IJtunnel steeds de borden richting Volendam/Marken/ Monnickendam/Hoorn. Dit is de N247. Eigenlijk rij je vanuit de IJtunnel steeds rechtdoor. Als je de polder bent ingereden, kom je eerst door het dorp Broek in Waterland. (let op: 50 km/uur!). Het eerstvolgende dorp na Broek in Waterland is Monnickendam. Neem de eerste afslag naar Monnickendam, rechtsaf via de brug het dorp in en onmiddelijk na de brug weer rechts. Dit is de Nieuwpoortslaan. Bij het laatste huis aan je linkerhand (Nieuwpoortslaan 48), tegenover de boerderij, sla je de hoek om (Julianalaan). Hier kan je de auto parkeren. De ingang van de praktijk is op de Julianalaan, in de steeg. 

 

 

 

 

wijze tao

 

Route via Google Maps