4-5 september: nieuwe jaartraining Psoas & Bekkenbodem

By 12/05/2021Nieuws

> Jaartraining PBB online 
> Twee nieuwe groepen
> start 4/5 sept 2021

 

Het was echt een ontdekking!

Toen ik in september 2020 noodgewongen met de eerste editie van de Psoas & Bekkenbodem jaartraining online begon, wist ik dat ik eindelijk de goede formule voor deze training had gevonden. 

Omdat de cursisten vanuit hun eigen huis meedoen,  kon ik de frequentie van de bijeenkomsten opvoeren tot 1x per maand, en de duur van de lessen verkorten tot 3 uur. Vaker en minder lang, dat bleek de beste manier om het psoas en bekkenbodemwerk te doen.

De oefeningen zijn namelijk intens en hebben veel impact. Het is heel fijn om telkens een klein beetje tot je te kunnen nemen, en je lichaam daarna een maand de tijd te geven om te integreren. Lang genoeg om de oefeningen te laten doorwerken, en kort genoeg om een gevoel van continuïteit te blijven houden. 

De theorie komt in de vorm van video’s, zodat we daar online geen kostbare tijd mee kwijt zijn. Dat is bovendien handig omdat je ze altijd weer terug kunt kijken. Ook de lessen zelf worden opgenomen, en blijven de hele maand te bekijken online. Zodat je de les kunt herhalen zo vaak je wilt. 

Voor de jaartrainingen die in. januari, en daarna eind mei 2021 van start gingen, was veel belangstelling. Omdat ik mijn groepen graag overzichtelijk en persoonlijk wil houden, moest ik een flink aantal mensen teleurstellen. Speciaal voor hen, en voor alle anderen die nog graag met dit verdiepende jaartraject zouden willen beginnen, gaan er op begin september twee groepen van start.

Wil je meedoen? Je bent van harte welkom!
Maar wacht niet al te lang met inschrijven, de ervaring leert dat deze groepen snel volzitten. 
Meer info vind je hier.

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.