Fusie en Kan & Li: ga je mee op reis?

By 11/09/2019Nieuws

Het thema van het Maanvrouwen-verdiepingsjaar is dit jaar ‘fusie van de 5 elementen’

De fusie-training – de eerste grote stap na de basistraining – geeft toegang tot de hogere TAO trainingen, die we Kan & Li noemen. De komende jaren wil ik met een groep gemotiveerde studenten de reis door de fusie en de Kan & Li trainingen gaan maken. Reis je mee?

Naar de kern

Deze fusie-training is – na de basistraining – een grote volgende stap op het pad van de innerlijke alchemie. De fusietraining brengt je op zeer trefzekere wijze naar je kern. Dat pure deel van jou dat altijd heeft bestaan, en dat nog steeds bestaat, te midden van alle afleiding en chaos van het dagelijks leven.

Deze pure kern, die we ‘de parel’ noemen, leren we cultiveren en voeden, zodat het een steeds stabielere aanwezigheid wordt in ons bestaan.

Patronen transformeren

De fusietraining helpt ons om gedragspatronen en emotionele impulsen, die vaak uit onze jeugd stammen en die in ons volwassen leven in de weg kunnen zitten, op te ruimen. Zo voel je je  rustiger en zelfverzekerder, en wordt je uiteindelijk veel meer jezelf.

Intuïtie

Door zo duidelijk in contact te zijn met jouw heldere kern, wordt je intuïtie supersterk. Je kunt veel trefzekerder keuzes maken, waardoor je met veel meer gemak door het leven stroomt.

Het doel is om die heldere kern zo sterk en aanwezig te maken dat we hem altijd kunnen voelen, en dat hij overal doorheen schijnt. Mensen zullen gaan zeggen dat je straalt!

Kan & Li

En de fusie is nog maar het begin. Na de fusietraining volgen de Kan & Li (water & vuur) trainingen, die ons stapje voor stapje naar een steeds hoger bewustzijnsniveau brengen.

Hoge frequenties integreren

Het bijzondere van deze hogere trainingen is dat we die hogere frequenties stevig willen verankeren in ons bestaan. We willen niet alleen dat ons bewustzijn kan zwerven tussen de planeten en de sterren, maar dat elke cel van ons lichaam met deze energie gevoed kan worden.

Stralen

Het resultaat van deze trainingen is moeilijk onder woorden te brengen. Je zou kunnen zeggen dat je steeds puurder en fijngevoeliger wordt, maar tegelijk ook oneindig veel krachtiger. En het licht dat je uitstraalt is voor iedereen te zien! Je heldere kern gaat stralen als een ster, en al je cellen stralen mee.

Mijn pad

Zelf ben ik al 14 jaar bezig met de fusietraining, en al meer dan 10 jaar met Kan & Li (en de trainingen die dáár weer op volgen). Ik heb lang getraind bij Ka Wah Choy, en train nog steeds bij Michael Winn en Birgit Haberkamp.

Het plan

Afgelopen jaar begin ik te voelen dat het tijd wordt om deze kostbare trainingen nu ook zelf door te gaan geven, en mijn leraren begonnen mij daar tegelijkertijd ook toe uit te nodigen. Fabienne Flamand, mijn senior Healing Tao teacher, heeft mij uitgenodigd les te gaan geven in de fusie-praktijken. Michael Winn, een groot Healing Tao leraar die ik al sinds 2007 volg,  heeft me vorig jaar al toestemming gegeven om les te gaan geven in Kan & Li.

Verdiepingstraject met fusie en Kan & Li

Mijn plan voor de komende jaren is daarom om zowel de fusie als de Kan & Li te gaan onderwijzen. Omdat de fusie een absolute voorwaarde is om te kunnen starten met Kan & Li, begin ik dit jaar met het leggen van een degelijke basis in de fusie. Mijn plan is om volgend jaar met een groep gemotiveerde cursisten de eerste stappen te gaan zetten op het pad van Kan & Li.

Reis je mee?

Als je nog geen fusie hebt gedaan bij andere leraren, en er wel iets voor voelt om de komende jaren mee te gaan in het traject van de hogere innerlijke alchemie trainingen, dan kan je dus dit jaar instappen in de fusie-training (voorwaarde hiervoor is Healing Tao basis) tijdens het Maanvrouwen verdiepingsjaar. Ga je mee op reis?

> Hier vind je alle info over het Maanvrouwen verdiepingsjaar

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.