Voetreflexzone Massage

Lichaam en geest in balans

 

Je voeten vormen een spiegel van je lichaam. Op de voet bevinden zich zones en punten die energetisch in contact staan met de rest van het lichaam. Dat is waarom je het effect van een voetreflexzone-massage door je hele lijf zult voelen.

Een massage van de reflexzone’s zet je lichaam ertoe aan het eigen evenwicht te herstellen, spanning los te laten en energetische blokkades uit de weg te ruimen.

Een weldadige en diepgaande behandeling. Geweldig als periodieke ‘onderhoudsbeurt’.

Prijzen

Een voetreflexzone-massage:

  • duurt 60 tot 75 minuten 
  • kost € 62,-
  • strippenkaart: 4 massages: € 200,- *
  • kadobon (op mooi papier, in envelop) € 62,-

* strippenkaart is 1 jaar geldig

Afspraak maken

eva@taolessen.nl

Ervaringen

Bij meditatie krijg je vaak aanwijzingen als ‘laat je gedachten gaan alsof het wolken zijn’. Aan het einde van de massage was ik zo ontspannen, dat ik het gevoel had letterlijk in een landschap te liggen met boven mijn hoofd de wolken die voorbij dreven. Heerlijk!
(Truus, Amsterdam)

“Wat een heerlijke middag had ik daar bij Studio Luce. Even weg uit de dagelijkse drukte. Even tijd voor mezelf en mijn lijf. Mijn voeten werden gemasseerd en erg verwend.
Ik genoot: absolute totale ontspanning. Toen ik naar huis liep, leek het alsof ik zweefde, zo licht voelde ik me. Of verbeeldde ik me dat?”
(Marijke, Edam)

“Hoi Eva,
Zo, dat was wel even flink ontgiften na jouw fantastische massage! Ik voelde in de auto al bakken met spanning van me af vallen, waar ik me niet eerder van bewust was. ’s Avonds had ik iets wat leek op koorts en veel dorst. Voor mijn gevoel heb ik het vandaag pas helemaal verwerkt. Een diepe doorwerking dus.”
(Paula, Nieuwegein)