TAO voor maanvrouwen verdiepingsjaar 

Verdieping- & Fusie van de 5 elementen

Geheimen van de innerlijke alchemie voor vrouwen 

 

Docent: Eva van der Plas
Locatie: Naar Zee, Amsterdam

Geheimen van de innerlijke alchemie…

Na het basisjaar is er nog veel meer te leren over de innerlijke alchemie voor vrouwen en het jaden ei. Voor alle vrouwen die al bekend zijn met de taoïstische manier van werken met het jaden ei, is er komend seizoen weer een nieuwe jaartraining.

De fusie-training brengt je op zeer trefzekere wijze naar je kern. Dat pure deel van jou dat altijd heeft bestaan, en dat nog steeds bestaat, te midden van alle afleiding en chaos van het dagelijks leven. Deze pure kern, die we ‘de parel’ noemen, leren we cultiveren en voeden, zodat het een steeds stabielere aanwezigheid wordt in ons bestaan.

Dag 1: Je innerlijke wildernis (verdieping van de 5 elementen)

Verdiepingsdag rondom de 5 taoïstische natuur-elementen. Grote schoonmaak voor de organen en hun emoties, en voor de reflex-zones van onze yoni. We maken gebruik van de speciale techniek van de ‘zes helende klanken met EMDR’.

Dag 2: Water en vuur (verdieping seksuele alchemie)

Verdere verdieping van de 5 elementen, waarbij je onder andere leert hoe je je organen tot op celniveau kunt schoonmaken en ontspannen met de meditatie van de ‘witte nevel’, waarbij de energieën van het hart (vuur) en het bekken (water) samenkomen, om samen een heel verfijnde energie te produceren.

Wknd 1: Een parel van bewustzijn (fusie 1)

Eerste introductie in de fusietraining. Je leert hoe je je orgaan-energieën kunt samenbrengen in je centrum, waar ze samensmelten tot één heldere energie: de pure essentie van wie jij bent. We noemen deze samenballing van energie ‘de parel’. We nemen de helderheid van dit parel-bewustzijn mee in onze jaden ei oefeningen.

Wknd 2: Een parel van compassie (fusie 1&2)

Als de parel eenmaal stevig is gevormd, kunnen we haar meenemen door onze organen. In elk orgaan schijnt de parel haar heldere energie. Zo heel je je organen en hun emoties op een dieper niveau dan dat je toe nu toe gewend was. Als alle organen helder gaan stralen, ontstaat het vermogen om compassie te voelen. Een diepe compassie voor onszelf en voor ons eigen lichaam komt goed van pas in onze jaden-ei exploraties.

Wknd 3: Open tussen hemel en aarde (fusie 2)

We gebruiken de parel om verschillende kanalen in ons lichaam te openen, onder andere de zogenaamde ‘thrusting channels’, die ons helpen om tussen de hemel en de aarde te (be-)staan. Als we open zijn tussen hemel en aarde, ontstaat een ongekende helderheid die doorwerkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Met deze nieuwe helderheid verlichten we ons bekken en haar organen, en geven we een nieuwe dimensie aan de jaden ei praktijken.

Wat is Le Tao de la Femme Lune®?

TFL bHet systeem waarmee we werken heet oorspronkelijk Le Tao de la Femme Lune®, en is ontwikkeld door de Franse Senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij geeft les in Frankrijk en Frans-Polynesië.

De Femme Lune training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

In de workshops van de Femme Lune training werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases.

Lees meer op femmelune.training

Kennismaken?

Als je eerst eens kennis wilt maken met de docente (Eva) en de methode, ben je van harte welkom bij de dagworkshop:

Data 2020 – 2021

 

Data Jaartraining 2020-2021

> De data van alle workshops en jaartrainingen zijn gewijzigd. Binnenkort verschijnt de nieuwe planning.

> Houd deze website, de nieuwsbrief of de Facebook-pagina in de gaten.

Tijd & plaats

Binnenkort meer info

Kosten & betaling

> € 760,- (cursusprijs voor 8 dagen)
> Vroegboek- & herhalers-korting: € 720,- (tot 1 augustus)

Heb je al eerder een verdiepingsjaar gevolgd met het thema 5 elementen?
Dan is er – in overleg – de mogelijkheid om vanaf februari 2020 in te stromen.
Kosten:
> € 570,- (6 dagen)

> Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening:
NL 55 TRIO 0784 8290 55
tnv Eva van der Plas, Monnickendam
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Meer info &  aanmelden: info@taolessen.nl

resterende data 2019 – 2020

> Wknd 4-5 april 2020
! Dit weekend wordt verplaatst, nadere info volgt !

> Wknd 6-7 juni 2020

Naar Zee Yoga
Bert Haanstrakade 102
1087 DN Amsterdam
of: 
Centrum Osher
Poortstraat 32
3572 HJ Utrecht

Voor wie?

De weekends zijn alleen toegankelijk voor vrouwen die het TAO voor maanvrouwen basisjaar hebben gevolgd, of  die via een andere weg al bekend zijn met de basistechnieken van de Healing Tao, en zijn ingewijd in de geheimen van het Jaden Ei.

Regels voor inschrijven en annuleren

De inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kan ik het betaalde bedrag terugstorten. Als ikzelf de training moet annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.

Corona

Als delen van de training niet door kunnen gaan vanwege het Corona-virus, zal de desbetreffende dag worden doorgeschoven naar de eerstvolgende datum, en schuift de laatste les door naar een reserve-datum aan het eind van de serie.

Als je zelf een dag of weekend niet kunt bijwonen vanwege ziekte of klachten, is er een audio-opname beschikbaar, om de training achteraf thuis te kunnen volgen. In dat geval is restitutie van het cursusbedrag niet mogelijk.

femmelune.training

De Femme Lune training heeft een eigen website.

Hier vind je een overzicht van alle workshops en trainingen voor maanvrouwen.

Neem maar eens een kijkje op:

Femme Lune