Jaartraining verdiepingsjaar 

Geheimen van de innerlijke alchemie

TAO voor maanvrouwen 

 

Docent: Eva van der Plas
Locatie: Centrum Osher, Utrecht

Er liggen nog meer geheimen op je te wachten!

Na het basisjaar is er namelijk nog veel meer te leren over de innerlijke alchemie voor vrouwen en het Jaden Ei. Voor alle vrouwen die al bekend zijn met de taoïstische manier van werken met het Jaden Ei, zijn er komend seizoen 3 verdiepingsweekends.

Geheimen van de innerlijke alchemie

Zo binnen – zo buiten, zeggen we in de TAO. Dieper naar binnen kunnen gaan, betekent daarom ook verder naar buiten kunnen reiken, zonder jezelf te vermoeien of je centrum te verliezen.

Na de basistraining, maken we ons op voor verdere stappen op het pad van de innerlijke alchemie. Een reis die leidt tot meer energie, meer ontspanning en flow, meer helderheid en vooral meer levensvreugde! Reis je mee?

Weekend 1: Je innerlijke natuur – verdieping van de vijf elementen

In dit weekend gaan we onze organen (en daarmee ook onze emoties) nog dieper ontgiften en ontspannen, en verbinden we ons met de vijf natuurkrachten, de vijf windrichtingen en de vijf beschermdieren. Via de natuurkrachten buiten ons, vinden we ook de weg terug naar onze innerlijke natuur. Een ongerepte plek, die bij ons vrouwen het best te vinden en te voelen is als we onze organen en zintuigen verbinden met onze baarmoeder.

Nadat we de organen diepgaand hebben schoongemaakt met onder andere EMDR-technieken, gebruiken we de borstmassage en het jaden ei om ze sprankelend, vitaal en vrolijk te maken.

Weekend 2: De weg van je hart – compassie-training

Oprecht compassie voelen met jezelf en met een ander: het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Het cultiveren van een diepgeworteld gevoel van compassie is onderdeel van de TAO training.

Door de positieve en negatieve emoties in elk orgaan met elkaar in contact te brengen creëren we een meer neutrale energie. Deze neutrale energie noemen we in de TAO de ‘TE’ (deugd).

Bijvoorbeeld: boosheid en vriendelijkheid in de lever, leiden samen tot de mogelijkheid om te vergeven. Vergevingsgezindheid is de deugd van de lever.

Als we de deugden van alle organen samen laten komen in ons hartcentrum, ontstaat een diepgeworteld en moeiteloos gevoel van compassie.

Met de borstmassage en het jaden ei maken we de weg vrij om compassie te ontwikkelen voor ons eigen lichaam en onze seksualiteit.

Weekend 3: Een parel van bewustzijn – fusie-training

In dit weekend gaan we nóg een stapje verder op weg naar binnen. We laten ons in de diepte van ons centrum zinken, door de energie van onze zintuigen en organen samen te brengen in ons buik-centrum. Het samenvloeien van de 5 elementen op deze plek zorgt voor een nieuw gevoel van helderheid en balans. Er ontstaat een ‘parel’ van helder bewustzijn.

Wat is Le Tao de la Femme Lune®?

TFL bHet systeem waarmee we werken heet oorspronkelijk Le Tao de la Femme Lune®, en is ontwikkeld door de Franse Senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij geeft les in Frankrijk en Frans-Polynesië.

De Femme Lune training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

In de workshops van de Femme Lune training werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases.

Lees meer op femmelune.training

Meer!

De Femme Lune training heeft een eigen website: femmelune.training.

Hier vind je een overzicht van alle workshops en trainingen voor maanvrouwen.

Neem maar eens een kijkje op:

Femme Lune

Kennismaken?

Als je eerst eens kennis wilt maken met de docente (Eva) en de methode, ben je van harte welkom bij de dagworkshop:

Data 2017 – 2018

> 24-25 november 2018 – 5 elementen
> 9-10 februari 2019 – Compassie
> 11-12 mei 2019 – Fusie

Tijd & plaats

> za & zo 10.00 -17.00 uur
> Centrum Osher
> Poortstraat 32, 3572 HJ Utrecht

Kosten & betaling

> €495 (Cursusprijs voor 3 weekends)
> Vroegboek (tot 1-8-2018): €475
> Herhalers (na jaartraining): €30 korting
> Los weekend: €180 (alleen in overleg)

> Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening:
NL 55 TRIO 0784 8290 55
tnv Eva van der Plas, Monnickendam
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Meer info &  aanmelden: info@taolessen.nl

Voor wie?

De weekends zijn alleen toegankelijk voor vrouwen die het basisjaar van de jaartraining hebben gevolgd, of  die via een andere weg al bekend zijn met de basistechnieken van de Healing Tao, en zijn ingewijd in de geheimen van het Jaden Ei.

Regels voor inschrijven en annuleren

De inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kunnen wij het betaalde bedrag terugstorten. Als wij zelf de training moeten annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.