Jaartraining verdiepingsjaar 

Balans – compassie – wijsheid

TAO voor maanvrouwen 

 

Docent: Eva van der Plas
Locatie: Centrum Osher, Utrecht

Er liggen nog meer geheimen op je te wachten!

Na het basisjaar is er namelijk nog veel meer te leren over de innerlijke alchemie voor vrouwen en het Jaden Ei. Voor alle vrouwen die al bekend zijn met de taoïstische manier van werken met het Jaden Ei, zijn er komend seizoen 3 verdiepingsweekends.

Balans – compassie – wijsheid

In het verdiepingsjaar bouw je een diepgaande band op met de vijf taoïstische natuurkrachten (aarde, water, vuur, hout en metaal). Je leert dat deze natuurkrachten ook in jouzelf werkzaam zijn, en je verkent je innerlijke natuur.

Als eventuele blokkades zijn opgeheven en de natuurkrachten vrij door je heen kunnen stromen, ontstaat er ook steeds meer flow in je emoties, je lichaam en je dagelijks leven. Je krijgt het gevoel op je pad te komen.

Weekend 1: Je innerlijke wildernis – balans

De natuur is extreem voedend en helend voor je lichaam en je geest. In dit weekend verbinden we ons intensief met de natuurkrachten, de windrichtingen en de seizoenen.

En natuurlijk ben je zelf ook natuur! Met het jaden ei hervind je het contact met je ‘innerlijke wildernis’ en ervaar je haar voedende en helende kracht.

We voeden onze organen en alle cellen van ons lichaam met de energie die vrijkomt als we werken met het eitje. Met als gevolg meer vitaliteit, helderheid en sprankelende levensvreugde.

Weekend 2: De weg van je hart – compassie

Zonder oordelen bij jezelf of de ander kunnen zijn. Hoe doe je dat? In dit weekend bewandelen we het pad van compassie en zullen we merken dat het iets heel natuurlijks is.

We werken aan het verfijnen van de vijf elementen in onszelf. Met deze energie heel je jezelf op een dieper niveau en zorg je dat compassie en steeds vanzelfsprekender onderdeel van je leven wordt.

Met het jaden ei zoeken we een diepere laag van acceptatie, liefde en respect voor ons lichaam en onze seksualiteit. We leren ons lichaam te zien in haar natuurlijke onschuld.

Weekend 3: Een parel van bewustzijn – wijsheid

Heb je wel eens het gevoel dat je energie in het dagelijks leven te verstrooid is? Dat je meer focus zou wensen? Meer helderheid? Meer rust in je emoties?

In dit weekend gaan we de vijf elementen in ons lichaam en onze emoties verder uitbalanceren en bundelen tot een ‘parel’ van bewustzijn. Hiermee sta je steviger, helderder en zuiverder in het leven.

De parel helpt je ook om je dieper en duurzamer te verbinden met je baarmoeder, en met de diepe wijsheid die zij in zich draagt.

Wat is Le Tao de la Femme Lune®?

TFL bHet systeem waarmee we werken heet oorspronkelijk Le Tao de la Femme Lune®, en is ontwikkeld door de Franse Senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij geeft les in Frankrijk en Frans-Polynesië.

De Femme Lune training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

In de workshops van de Femme Lune training werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases.

Lees meer op femmelune.training

Meer!

De Femme Lune training heeft een eigen website: femmelune.training.

Hier vind je een overzicht van alle workshops en trainingen voor maanvrouwen.

Neem maar eens een kijkje op:

Femme Lune

Kennismaken?

Als je eerst eens kennis wilt maken met de docente (Eva) en de methode, ben je van harte welkom bij de dagworkshop:

Data 2017 – 2018

> 24-25 november 2018 – Balans
> 9-10 februari 2019 – Compassie
> 11-12 mei 2019 – Wijsheid

Tijd & plaats

> za & zo 10.00 -17.00 uur
> Centrum Osher
> Poortstraat 32, 3572 HJ Utrecht

Kosten & betaling

> €495 (Cursusprijs voor 3 weekends)
> Vroegboek (tot 1-8-2018): €475
> Herhalers (na jaartraining): €30 korting
> Los weekend: €180 (alleen in overleg)

> Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening:
NL 55 TRIO 0784 8290 55
tnv Eva van der Plas, Monnickendam
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Meer info &  aanmelden: info@taolessen.nl

Voor wie?

De weekends zijn alleen toegankelijk voor vrouwen die het basisjaar van de jaartraining hebben gevolgd, of  die via een andere weg al bekend zijn met de basistechnieken van de Healing Tao, en zijn ingewijd in de geheimen van het Jaden Ei.

Regels voor inschrijven en annuleren

De inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kunnen wij het betaalde bedrag terugstorten. Als wij zelf de training moeten annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.