Nieuwe lessen en trainingen: doe je mee?

By 14/07/2020Nieuws

 

Nieuwe lessen en trainingen
seizoen 2020 – 2121

 

Goed nieuws!
Goed nieuws! Het overzicht van de lessen en trainingen voor komend najaar (2020) en voorjaar (2021) staat online!

Het vroeg heel wat gepuzzel, en vooral veel invoel-tijd voor mij om dit nieuwe aanbod samen te stellen.

Nieuwe kansen
Bij het  puzzelen was een belangrijke vraag: wat wil ik zélf nu eigenlijk graag? Want een tijd waarin alles tot stilstand komt, en waarin alles wat vanzelfsprekend leek plotseling op losse schroeven staat, biedt ook belangrijke kansen. De kans bijvoorbeeld, om opnieuw te kiezen voor datgene waar je blij van wordt.

Online?
In mei begon ik met het lesgeven via ZOOM. Ik begon eraan met de nodige twijfels. Maar al gauw merkte ik dat het lesgeven online ook heel diep kan werken. Wat mooi om elk in de eigen omgeving, en toch zo sterk energetisch verbonden te zijn!

Ver weg & dicht bij
Veel van de deelnemers aan de online lessen dachten er net zo over. Fysiek samen zijn is prachtig, maar als je ver weg woont, of weinig tijd hebt, is het volgen van online lessen een heel goed alternatief.

Altijd en overal
Zo werd langzaam de wens bij me wakker om komend najaar ook nog online te blijven lesgeven. Het maakt me organisatorisch flexibeler in deze onvoorspelbare tijden, en het brengt rust in het programma. De wekelijkse of maandelijkse lessen kunnen in principe altijd doorgaan, en iedereen kan altijd blijven meedoen – als je maar een internet-verbinding hebt!

Alles waar ik blij van word online!
Dit najaar geef ik les in alles waar ik blij van word:

En live?
En ja – natuurlijk is live bij elkaar komen ook enorm fijn! Daarom is er komend najaar toch nog één workshop in Amsterdam gepland: de kunst van het aarden. Mocht je hieraan mee willen doen, wacht dan niet te lang. Het aantal deelnemers is beperkt tot 10.

de TAO van het jaden ei
Het werken met het jaden eitje en het fysiek bij elkaar zijn in een cirkel van vrouwen liggen me na aan het hart. Dus heb ik besloten om vanaf januari een compacte jaartraining TAO voor maanvrouwen in Amsterdam aan te bieden. Deze training is tegelijk korter (een half jaar) en langer (6 weekends) dan gewend. Een super vol-ledige jaartraining, met alles waar je als maanvrouw blij van wordt. Inclusief de TAO van het jaden ei, aandacht voor een sterk skelet, en hormoon-balans. Ook hiervoor geldt voorlopig dat het maximum aantal inschrijvingen 10 is.

Kom je meedoen? Je bent van harte welkom! 

Heb je vragen of wil je je inschrijven?
Mail of bel me.
Een kleine zoom-meeting is soms ook fijn!

Eva van der Plas
eva@taolessen.nl
(*31) 06-24987544

Een helder overzicht van alle lessen, workshops en trainingen van komend seizoen vind je hier.

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.