KAN & LI

De alchemie van water & vuur

 

Op 15 mei begin ik met het lesgeven in de Lesser KAN & LI.

Lesgeven in de hogere formules van de innerlijke alchemie stond al langere tijd op mijn verlanglijstje.

Nu mijn andere trainingen tijdelijk stil zijn komen te liggen, heb ik tijd en ruimte gevonden om mijn eigen training weer intensief op te pakken. Daaruit is de beweging ontstaan om deze lessen-serie in gang te zetten. Een lang gekoesterde wens!

Na de basis- en de fusie-training komen, voor wie zichzelf wil blijven ontwikkelen op het pad van de innerlijke alchemie, drie prachtige trainingen:

  • Lesser KAN & LI (fire & water alchemy)
  • Greater KAN & LI (sun & moon alchemy)
  • Greatest KAN & LI (planetary & soul alchemy)

Deze trainingen worden ook wel ‘onsterfelijkheids-trainingen’ genoemd. Het gaat er hierbij niet om dat je zo lang mogelijk blijft leven, hoewel dit wel een bij-effect kan zijn. Het gaat erom dat je jouw ‘ziel’, dat deel van je dat altijd al onsterfelijk was en nog steeds is, steeds meer gaat integreren in je fysieke, aardse bestaan. Door steeds meer van die pure, oorspronkelijke energie in je cellen te integreren, heel je diepe kwetsuren en patronen in jezelf, en zo wordt je steeds meer ‘heel’.

Meedoen?
Deze training is alléén voor mensen (m/v) die de Healing Tao basis én Fusie-training hebben gevolgd bij mij of bij een andere Healing Tao docent. Wil je graag meedoen? Stuur me dan via de mail je Healing Tao “cv”. Eventueel kan een intake-gesprekje via ZOOM nodig zijn om te bepalen of je klaar bent voor de KAN & LI training.  De lessen zijn in het Engels.

> Start: 15 mei
> 9.15-11.15 via ZOOM
> Twee-wekelijks
> Meer info vind je op de website

> Meer info over de hogere trainingen van de innerlijke alchemie en over mijn leraar Michael Winn, vind je in dit eerdere nieuwsbericht

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.