Category

Nieuws

Maanvrouwen wekelijks online

By | Nieuws | No Comments

Vanaf de tweede week van januari is er een mogelijkheid om in te stromen in de lessen ‘TAO voor maanvrouwen online’.

woensdagochtend

Moon Sisters Online (basis 2)

Heb je al ervaring opgedaan met de Healing Tao basistraining, bij mij of bij een andere docent? Dan ben je van harte welkom bij de lessen Moon Sisters Online op de woensdagochtend. Met deze groep hebben we ons afgelopen najaar verdiept in de innerlijke glimlach, helende klanken en kleine hemelse kringloop.

Dit voorjaar gaan we verder werken aan:
> het dieper thuiskomen in ons bekken
> de alchemie van water en vuur
> hormoonbalans
> verder uitbalanceren van onze organen en emoties
> we eindigen met een initiatie in de fusie van de 5 elementen & parel-bewustzijn

Meer info vind je op: www.taolessen.nl/tao-voor-maanvrouwen-online/

 

zaterdagochtend

Fusie voor maanvrouwen (verdieping)

Heb je al enige kennis van de fusie-training? Dan ben je van harte welkom om in te stromen bij de lessen Moon Sisters Online op de zaterdagochtend. In deze serie onderzoeken we dit voorjaar de fusietraining in al haar aspecten, met de yinne invalshoek die de Femme Lune training eigen is.

Fusie: naar de kern
De fusie-training brengt je op zeer trefzekere wijze naar je kern. Dat pure deel van jou dat altijd heeft bestaan, en dat nog steeds bestaat, te midden van alle afleiding en chaos van het dagelijks leven. Je parel-bewustzijn helpt je om diepe spanningen, emoties en patronen los te laten, en zo opener, schoner en stromender te worden. Je waarneming en je intuïtie worden helderder, je energie wordt lichter.

Meer info vind je op: www.taolessen.nl/moon-sisters-verdieping/

 

Twijfel je of je mee kunt doen? Neem dan even contact op! eva@taolessen.nl

Psoas & Bekkenbodem jaartraining: nieuwe editie 21

By | Nieuws | No Comments

Nieuwe editie PBB online. Doe je mee? 

 

Vanaf 17 januari start er een nieuwe editie van de jaartraining Psoas & Bekkenbodem, en… deze zal weer online zijn. Niet alleen vanwege de huidige beperkingen, maar ook omdat ik de afgelopen maanden heb gemerkt dat online lesgeven gewoon ontzettend goed werkt.

> Les volgen vanuit je eigen ruimte maakt dat je je dieper kunt ontspannen, en het geleerde ook makkelijker mee kunt nemen in je dagelijkse leven.

> Iedereen kan meedoen. Of je nu uit Vlaanderen of uit Groningen komt, je hoeft niet meer af te reizen naar de cursusruimte in Amsterdam. Je kunt gewoon meedoen vanaf je eigen knusse plekje.

> Alle lesmateriaal is online beschikbaar, zodat je er ook tussen de lessen door mee kunt werken. Readers, video’s en de opname van de laatste les.

> Persoonlijke intake, om jouw eigen traject voor deze jaartraining te bepalen.

Kom je meedoen?

Meer info vind je hier: www.taolessen.nl/pbbjaartraining/

bijscholingsdag over de menopauze online

By | Uncategorized | No Comments

De bijscholingsdag TAO van de menopauze, die gepland stond op 8 november in Eindhoven, gaat vanwege covid, en het feit dat zowel de docenten als de deelneemsters uit verschillende landen komen, online. Dat betekent dat er nog plek is voor jou!

Ben jij een vrouw die met vrouwen werkt en die graag meer wil kennis wil opdoen over de menopauze als belangrijke fase in elk vrouwenleven? Je bent van harte welkom om mee te doen met deze bijscholingsdag. Stuur een mailtje naar leenseva@gmail.com om je aan te melden.

Meer info vind je op: www.taolessen.nl/workshops/bijscholing

Data 2020-2021 op een rijtje

By | Nieuws | No Comments

Data seizoen 2020 -2021 op een rijtje

Vanaf september staat er weer veel moois op  het programma.
Hierbij een overzicht:

wekelijkse lessen: 

workshop: 

jaartrainingen: 

doorlopende groep: 

  • Lesser Kan & Li online: tweewekelijks op vrijdagochtend, alleen toegankelijk voor deelnemers met eerdere ervaring in de Lesser Kan & Li

video-lessen: 

1-op-1: 

Kom je meedoen aan de lessen, workshops of jaartrainingen?
Je bent van harte welkom! 

Heb je vragen of wil je je inschrijven?
Mail of bel me.
Een kleine zoom-meeting is soms ook fijn!

Eva van der Plas
eva@taolessen.nl
(*31) 06-24987544

Nieuwe lessen en trainingen: doe je mee?

By | Nieuws | No Comments

 

Nieuwe lessen en trainingen
seizoen 2020 – 2121

 

Goed nieuws!
Goed nieuws! Het overzicht van de lessen en trainingen voor komend najaar (2020) en voorjaar (2021) staat online!

Het vroeg heel wat gepuzzel, en vooral veel invoel-tijd voor mij om dit nieuwe aanbod samen te stellen.

Nieuwe kansen
Bij het  puzzelen was een belangrijke vraag: wat wil ik zélf nu eigenlijk graag? Want een tijd waarin alles tot stilstand komt, en waarin alles wat vanzelfsprekend leek plotseling op losse schroeven staat, biedt ook belangrijke kansen. De kans bijvoorbeeld, om opnieuw te kiezen voor datgene waar je blij van wordt.

Online?
In mei begon ik met het lesgeven via ZOOM. Ik begon eraan met de nodige twijfels. Maar al gauw merkte ik dat het lesgeven online ook heel diep kan werken. Wat mooi om elk in de eigen omgeving, en toch zo sterk energetisch verbonden te zijn!

Ver weg & dicht bij
Veel van de deelnemers aan de online lessen dachten er net zo over. Fysiek samen zijn is prachtig, maar als je ver weg woont, of weinig tijd hebt, is het volgen van online lessen een heel goed alternatief.

Altijd en overal
Zo werd langzaam de wens bij me wakker om komend najaar ook nog online te blijven lesgeven. Het maakt me organisatorisch flexibeler in deze onvoorspelbare tijden, en het brengt rust in het programma. De wekelijkse of maandelijkse lessen kunnen in principe altijd doorgaan, en iedereen kan altijd blijven meedoen – als je maar een internet-verbinding hebt!

Alles waar ik blij van word online!
Dit najaar geef ik les in alles waar ik blij van word:

En live?
En ja – natuurlijk is live bij elkaar komen ook enorm fijn! Daarom is er komend najaar toch nog één workshop in Amsterdam gepland: de kunst van het aarden. Mocht je hieraan mee willen doen, wacht dan niet te lang. Het aantal deelnemers is beperkt tot 10.

de TAO van het jaden ei
Het werken met het jaden eitje en het fysiek bij elkaar zijn in een cirkel van vrouwen liggen me na aan het hart. Dus heb ik besloten om vanaf januari een compacte jaartraining TAO voor maanvrouwen in Amsterdam aan te bieden. Deze training is tegelijk korter (een half jaar) en langer (6 weekends) dan gewend. Een super vol-ledige jaartraining, met alles waar je als maanvrouw blij van wordt. Inclusief de TAO van het jaden ei, aandacht voor een sterk skelet, en hormoon-balans. Ook hiervoor geldt voorlopig dat het maximum aantal inschrijvingen 10 is.

Kom je meedoen? Je bent van harte welkom! 

Heb je vragen of wil je je inschrijven?
Mail of bel me.
Een kleine zoom-meeting is soms ook fijn!

Eva van der Plas
eva@taolessen.nl
(*31) 06-24987544

Een helder overzicht van alle lessen, workshops en trainingen van komend seizoen vind je hier.

KAN & LI online

By | Nieuws | No Comments

KAN & LI

De alchemie van water & vuur

 

Op 15 mei begin ik met het lesgeven in de Lesser KAN & LI.

Lesgeven in de hogere formules van de innerlijke alchemie stond al langere tijd op mijn verlanglijstje.

Nu mijn andere trainingen tijdelijk stil zijn komen te liggen, heb ik tijd en ruimte gevonden om mijn eigen training weer intensief op te pakken. Daaruit is de beweging ontstaan om deze lessen-serie in gang te zetten. Een lang gekoesterde wens!

Na de basis- en de fusie-training komen, voor wie zichzelf wil blijven ontwikkelen op het pad van de innerlijke alchemie, drie prachtige trainingen:

  • Lesser KAN & LI (fire & water alchemy)
  • Greater KAN & LI (sun & moon alchemy)
  • Greatest KAN & LI (planetary & soul alchemy)

Deze trainingen worden ook wel ‘onsterfelijkheids-trainingen’ genoemd. Het gaat er hierbij niet om dat je zo lang mogelijk blijft leven, hoewel dit wel een bij-effect kan zijn. Het gaat erom dat je jouw ‘ziel’, dat deel van je dat altijd al onsterfelijk was en nog steeds is, steeds meer gaat integreren in je fysieke, aardse bestaan. Door steeds meer van die pure, oorspronkelijke energie in je cellen te integreren, heel je diepe kwetsuren en patronen in jezelf, en zo wordt je steeds meer ‘heel’.

Meedoen?
Deze training is alléén voor mensen (m/v) die de Healing Tao basis én Fusie-training hebben gevolgd bij mij of bij een andere Healing Tao docent. Wil je graag meedoen? Stuur me dan via de mail je Healing Tao “cv”. Eventueel kan een intake-gesprekje via ZOOM nodig zijn om te bepalen of je klaar bent voor de KAN & LI training.  De lessen zijn in het Engels.

> Start: 15 mei
> 9.15-11.15 via ZOOM
> Twee-wekelijks
> Meer info vind je op de website

> Meer info over de hogere trainingen van de innerlijke alchemie en over mijn leraar Michael Winn, vind je in dit eerdere nieuwsbericht

TAO voor maanvrouwen online

By | Nieuws | No Comments

Moon Sisters Online

 

Vanaf 6 mei ga ik weer wekelijkse lessen verzorgen… online! Elke woensdagochtend ben je van harte uitgenodigd om mee te komen doen.

We nemen de tijd om ons lijf stromend maken, onze emoties uit te balanceren en thuis te komen bij onszelf. We delen, dansen, doen chi kung en energie-oefeningen, en we eindigen met een diepe ontspanning.

De groep is open voor vrouwen uit alle landen, daarom is de les in het Engels. Uiteraard kan ik mijn woorden zo nodig vertalen, mochten sommige dingen niet duidelijk zijn.

De lessen zijn via Zoom. We maken ook gebruik van een digitale ‘classroom’, waar we vragen en ervaringen kunnen uitwisselen, en waar ik oefeningen en lesmateriaal kan delen.

Kom je meedoen?

> Meer info vind je op de web-pagina

PBB XXL gaat digitaal!

By | Nieuws | No Comments

PBB XXL gaat digitaal!

Voorlopig geen extra lange Psoas en Bekkenbodem-lessen in Amsterdam vanwege het Corona-virus. Maar de lessen van april, mei en juni komen in digitale vorm beschikbaar!

Wilde je altijd al meedoen, maar kwam de vrijdagmiddag je slecht uit? Of had je je opgegeven maar was er geen plek meer? Dan kan je nu alsnog meedoen!

De lesprijs is €30 euro, voor een extra lange les van 2.5 uur.

Meer info vind je op: www.taolessen.nl/lessen/pbbxxl/.

Of geef je direct op via: eva@taolessen.nl 

Workshops verplaatst ivm Corona

By | Nieuws | No Comments

Workshops verplaatst ivm Corona

Helaas kunnen in verband met de maatregelen rondom het Corona-virus een aantal lessen, workshops en delen van de jaartrainingen niet doorgaan. Ik probeer voor alle geannuleerde dagen en weekends een zo goed mogelijk alternatief te vinden. Als deelnemer heb je hierover al bericht ontvangen.

PBB XXL gaat digitaal!

  • De Psoas en Bekkenbodem XXL lessen van april – mei en juni kan je digitaal thuis ontvangen. De prijs per (extra lange) les is €30,- Meer info en opgeven kan via eva@taolessen.nl.

Veranderde workshop-data: 

  • Psoas: spier van de ziel 24 mei Amsterdam >>> deze workshop is verplaatst naar >>> 20 juni Den Haag / 12 september Utrecht
  • De dansende psoas: 20 juni Den Haag >>> deze workshop is voorlopig geannuleerd. Heb je interesse? Laat dat weten aan mede-docent Peter Verzijl, dan houden we je op de hoogte van de nieuwe datum.