Category

Nieuws

Vrouwen TAO cirkel

By | Nieuws | No Comments

Moon Sisters Online

start: 10 sep 2021
tijd:  9.30 – 11.30 uur
waar: online via zoom & in google classroom

Van harte welkom bij de wekelijkse vrouwencirkel online, waar we met elkaar de basis van de Healing Tao voor vrouwen exploreren! Vanaf 10 september komen we welke vrijdagochtend bij elkaar om samen te oefenen en onze ervaringen te delen.

Bekken als bron

‘TAO voor maanvrouwen’ is een geheel van oefeningen (chi kung, yoga en dans) en meditaties die vrouwen helpen om het diepe contact met hun bekken te herstellen. De bron van onze vitaliteit, inspiratie, kracht en wijsheid. De simpele oefeningen brengen rust, vertrouwen en balans in je lichaam, je emoties, je hoofd en in je leven.

Krachtig, wijs, stralend

Wil je meer contact met je lichaam, je emoties en je intuïtie? Voelen dat jouw levensenergie onderdeel is van alle andere ongerepte natuurkrachten? Wil je een krachtige, wijze en stralende vrouw worden? Deze training is speciaal voor jou! Je bent van harte welkom om elke vrijdagochtend plaats te nemen in onze online vrouwencirkel.

Wat je nodig hebt:
een plek waar je alleen kunt zijn en niet wordt gestoord
> en een (goede) internetverbinding.
> zin om samen met andere vrouwen de kracht en wijsheid van de TAO te ontdekken

Meer info over TAO voor maanvrouwen vind je op mijn website: femmelune.training.
Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur me een mail: eva@taolessen.nl of bel: +31 6 24987544

Fusie en Kan&Li voor maanvrouwen

By | Nieuws | No Comments

3x TAO voor maanvrouwen

Moon Sisters Online

 

Wekelijkse vrouwencirkels online

De vrouwen-cirkels die de afgelopen periode online zijn ontstaan zijn krachtig en helend. Niet alleen door de TAO-oefeningen, maar ook door het samen trainen en het delen van onze ervaringen. In september start een nieuwe wekelijkse lessenserie ‘Moon Sisters Online’ op de vrijdagochtend. Alle vrouwen, met en zonder TAO ervaring, zijn daar van harte welkom!

Meer Moon Sisters

Ook de bestaande groepen gaan door. Op woensdagochtend gaan we ons verdiepen in de ‘fusie van de 5 elementen’, en op zaterdagochtend maken een we een begin met de ‘lesser kan & li training’. Beide trainingen (fusie en kan&li) zijn alleen voor vrouwen met voldoende TAO ervaring. Wil je in één van deze groepen instromen? Stuur me dan even een mailtje, dan kijken we of dat mogelijk is.

Moon Sisters online

> TAO voor maanvrouwen (basis): vanaf 10 september, 9.30 – 11.30 uur

> Fusie voor maanvrouwen: vanaf 8 september, 9,30 – 11,30 uur

> Kan & Li voor maanvrouwen: vanaf 11 september, 9.30 – 11.30 uur

laatste plekjes PBB & interview aarden

By | Nieuws | No Comments

De kunst van het aarden met je psoas & je bekkenbodem

 

Als ik schrijf dat het werken met de psoas & bekkenbodem gaat over het thuiskomen bij jezelf, dan is dit wat ik eigenlijk bedoel:

De psoas & bekkenbodem training gaat over AARDEN

En wat is dat dan, aarden? Vorige zomer werd ik hierover geïnterviewd door Alex van Galen:

Voor de jaartraining over de psoas & de bekkenbodem zijn nog maar een paar plekken vrij. Heb je zin om mee te doen? Wacht dan niet te lang met aanmelden: www.taolessen.nl/pbbjaartraining/ 

Tip: Alex heeft net een boek geschreven over het belang van aarden als je je op een spiritueel pad begeeft (Moeiteloos ontwaken), hij werd daarover geïnterviewd door Giel Beelen.

zomerweek Femme Lune met Fabienne

By | Nieuws | No Comments

Deze zomer komt Fabienne Flamand weer naar Frankrijk voor twee geweldige zomertrainingen!

Fabienne is een bijzonder krachtige lerares, die sinds haar 19e haar leven wijdt aan de TAO. Zelf heb ik haar voor het eerst ontmoet in 2009, toen ik naar Frankrijk ging om mij te certificeren als gewoon Healing Tao docente. De kennismaking met Fabiennes Le Tao de la Femme Lune®  training heeft mijn leven veranderd, en heeft me op het spoor gezet van het diepe werk dat vrouwen kunnen doen als ze op een meer yinne manier gaan trainen.

Sindsdien heb ik elke Femme Lune training van Fabienne bijgewoond — de laatste paar jaar als haar assistente – en zo’n week is elke keer opnieuw een geweldig avontuur.

Wat kan je verwachten?

  • een week van intensief trainen en van intensieve persoonlijke processen
  • veel buiten trainen in de natuur,
  • Inwijding (bij de Femme Lune training) in de geheimen van het jaden ei

Meer info over deze zomertrainingen vind je op de flyers:

Of door te mailen met mij (eva@taolessen.nl) of met Fabienne zelf (fabienne@taovivant.com)

 

4-5 september: nieuwe jaartraining Psoas & Bekkenbodem

By | Nieuws | No Comments

> Jaartraining PBB online 
> Twee nieuwe groepen
> start 4/5 sept 2021

 

Het was echt een ontdekking!

Toen ik in september 2020 noodgewongen met de eerste editie van de Psoas & Bekkenbodem jaartraining online begon, wist ik dat ik eindelijk de goede formule voor deze training had gevonden. 

Omdat de cursisten vanuit hun eigen huis meedoen,  kon ik de frequentie van de bijeenkomsten opvoeren tot 1x per maand, en de duur van de lessen verkorten tot 3 uur. Vaker en minder lang, dat bleek de beste manier om het psoas en bekkenbodemwerk te doen.

De oefeningen zijn namelijk intens en hebben veel impact. Het is heel fijn om telkens een klein beetje tot je te kunnen nemen, en je lichaam daarna een maand de tijd te geven om te integreren. Lang genoeg om de oefeningen te laten doorwerken, en kort genoeg om een gevoel van continuïteit te blijven houden. 

De theorie komt in de vorm van video’s, zodat we daar online geen kostbare tijd mee kwijt zijn. Dat is bovendien handig omdat je ze altijd weer terug kunt kijken. Ook de lessen zelf worden opgenomen, en blijven de hele maand te bekijken online. Zodat je de les kunt herhalen zo vaak je wilt. 

Voor de jaartrainingen die in. januari, en daarna eind mei 2021 van start gingen, was veel belangstelling. Omdat ik mijn groepen graag overzichtelijk en persoonlijk wil houden, moest ik een flink aantal mensen teleurstellen. Speciaal voor hen, en voor alle anderen die nog graag met dit verdiepende jaartraject zouden willen beginnen, gaan er op begin september twee groepen van start.

Wil je meedoen? Je bent van harte welkom!
Maar wacht niet al te lang met inschrijven, de ervaring leert dat deze groepen snel volzitten. 
Meer info vind je hier.

19 juni: TAO van de menopauze

By | Nieuws | No Comments

TAO van de menopauze
> dagworkshop
> met menopauze-expert Eva Leens

> 19 juni 2021
> online

 

Wat een feestje om deze workshop weer samen met mijn lieve vriendin en collega Eva Leens te mogen aanbieden! 
In november gaven we een bijzondere bijscholingsdag over de menopauze online. Het was een experiment om dat zo samen online te doen maar het was een succes. Zowel wijzelf als de deelneemsters waren geraakt door de diepte van de processen en de onderlinge verbinding van de vrouwen in de groep.

Daarom doen we het nog een keer! Dit keer niet alleen voor professionals, maar voor alle vrouwen die meer feeling willen krijgen met deze belangrijke, en niet altijd even makkelijke periode in hun leven. De menopauze is een ware initiatie, een overgang naar een nieuwe levensfase: die van de wijze vrouw. 

Wil je dit zelf komen voelen en ervaren? En meer leren over deze bijzondere tijd in jouw vrouwenleven?
Je bent van harte welkom om mee te doen! 

Meer info vind je hier.
En op de website van Eva Leens

21 mrt: ‘Psoas: spier van de ziel’

By | Nieuws | No Comments

> Psoas: spier van de ziel
> dagworkshop 21 maart 2021
> online

 

Al sinds 2013 geef ik ongeveer 2x per jaar de workshop Psoas: spier van de ziel.
In Amsterdam, in Utrecht… maar nog nooit online. 

Dat gaat nu dus gebeuren. In het afgelopen jaar heb ik veel ervaring opgedaan met online lesgeven, en ik ben intussen goed ingespeeld op wat er nodig is om een online workshop te laten slagen.

Deelnemers en cursisten vertellen mij vaak dat het fijn en veilig voelt om de lessen of workshops vanuit hun eigen huis te volgen, dat het energetische veld goed voelbaar is, en dat het – ondanks de afstand – toch fijn is om via zoom met een groep bij elkaar te komen en samen te trainen. 

En dan is er natuurlijk nog het voordeel van de afstand. Om deze workshop te volgen hoef je niet vin alle vroegte van huis te gaan, en na afloop hoef je niet meer in de auto of de trein te stappen. 

Doe je mee? 
Je vindt alle info op deze website

Maanvrouwen wekelijks online

By | Nieuws | 2 Comments

Vanaf de tweede week van januari is er een mogelijkheid om in te stromen in de lessen ‘TAO voor maanvrouwen online’.

woensdagochtend

Moon Sisters Online (basis 2)

Heb je al ervaring opgedaan met de Healing Tao basistraining, bij mij of bij een andere docent? Dan ben je van harte welkom bij de lessen Moon Sisters Online op de woensdagochtend. Met deze groep hebben we ons afgelopen najaar verdiept in de innerlijke glimlach, helende klanken en kleine hemelse kringloop.

Dit voorjaar gaan we verder werken aan:
> het dieper thuiskomen in ons bekken
> de alchemie van water en vuur
> hormoonbalans
> verder uitbalanceren van onze organen en emoties
> we eindigen met een initiatie in de fusie van de 5 elementen & parel-bewustzijn

Meer info vind je op: www.taolessen.nl/tao-voor-maanvrouwen-online/

 

zaterdagochtend

Fusie voor maanvrouwen (verdieping)

Heb je al enige kennis van de fusie-training? Dan ben je van harte welkom om in te stromen bij de lessen Moon Sisters Online op de zaterdagochtend. In deze serie onderzoeken we dit voorjaar de fusietraining in al haar aspecten, met de yinne invalshoek die de Femme Lune training eigen is.

Fusie: naar de kern
De fusie-training brengt je op zeer trefzekere wijze naar je kern. Dat pure deel van jou dat altijd heeft bestaan, en dat nog steeds bestaat, te midden van alle afleiding en chaos van het dagelijks leven. Je parel-bewustzijn helpt je om diepe spanningen, emoties en patronen los te laten, en zo opener, schoner en stromender te worden. Je waarneming en je intuïtie worden helderder, je energie wordt lichter.

Meer info vind je op: www.taolessen.nl/moon-sisters-verdieping/

 

Twijfel je of je mee kunt doen? Neem dan even contact op! eva@taolessen.nl

Psoas & Bekkenbodem jaartraining: nieuwe editie 21

By | Nieuws | No Comments

Nieuwe editie PBB online. Doe je mee? 

 

Vanaf 17 januari start er een nieuwe editie van de jaartraining Psoas & Bekkenbodem, en… deze zal weer online zijn. Niet alleen vanwege de huidige beperkingen, maar ook omdat ik de afgelopen maanden heb gemerkt dat online lesgeven gewoon ontzettend goed werkt.

> Les volgen vanuit je eigen ruimte maakt dat je je dieper kunt ontspannen, en het geleerde ook makkelijker mee kunt nemen in je dagelijkse leven.

> Iedereen kan meedoen. Of je nu uit Vlaanderen of uit Groningen komt, je hoeft niet meer af te reizen naar de cursusruimte in Amsterdam. Je kunt gewoon meedoen vanaf je eigen knusse plekje.

> Alle lesmateriaal is online beschikbaar, zodat je er ook tussen de lessen door mee kunt werken. Readers, video’s en de opname van de laatste les.

> Persoonlijke intake, om jouw eigen traject voor deze jaartraining te bepalen.

Kom je meedoen?

Meer info vind je hier: www.taolessen.nl/pbbjaartraining/

bijscholingsdag over de menopauze online

By | Uncategorized | No Comments

De bijscholingsdag TAO van de menopauze, die gepland stond op 8 november in Eindhoven, gaat vanwege covid, en het feit dat zowel de docenten als de deelneemsters uit verschillende landen komen, online. Dat betekent dat er nog plek is voor jou!

Ben jij een vrouw die met vrouwen werkt en die graag meer wil kennis wil opdoen over de menopauze als belangrijke fase in elk vrouwenleven? Je bent van harte welkom om mee te doen met deze bijscholingsdag. Stuur een mailtje naar leenseva@gmail.com om je aan te melden.

Meer info vind je op: www.taolessen.nl/workshops/bijscholing