Retraite – TAO de la Femme Lune®

 

SHINE!

 

> TAO voor maanvrouwen
> en de TAO van het jaden ei
> helend, voedend & vitaliserend

 

> Docent: Eva van der Plas
> Assistentie: Zilla Kooij
> Locatie: Wijlre (Zuid-Limburg)
> Wanneer: 22-26 augustus 2022

* Deze retraite is vol (je kunt nog op de wachtlijst)
* Je bent van harte welkom bij de retraite DIVE! – 3-7 oktober 2022

Vrouw! deze retraite is voor jou

Heb je ooit ervaren hoe weldadig het is om een tijdje met andere vrouwen samen te zijn? In een veilige omgeving, samen lachen, huilen, stil zijn, uitrusten en plezier maken… Tijdens deze retraite, van maandag 22 tot vrijdag 26 augustus 2022, doen we niets anders dan dat. Samen vrouw-zijn, betekent samen afdalen in de mysterieuze wereld van het diepe yin in ons bekken, en … krachtig en stralend weer tevoorschijn komen!

Thuiskomen in je buik en bekken

Wist je dat er schatten in jezelf verborgen liggen? In het diepste, meest geheime deel van jezelf? In deze retraite verkennen en ontspannen we ons buik- en bekkengebied. We ontdoen ons op fysiek, emotioneel en energetisch niveau van oud zeer. We maken onze eierstokken wakker tot ze tinkelen van vitaliteit. We helen de spanningen en emoties in onze yoni, tot we onze leeuwinnenkracht voelen ontwaken. We duiken in het mysterie van onze baarmoeder, en verbinden haar met ons hart.

Helend, voedend, vitaliserend

Vrouwen zijn vitale wezens. Volgens de eeuwenoude taoïstische kennis, ligt deze vitaliteit onder andere opgeslagen in onze borsten, nieren en eierstokken. Als we zacht en liefdevol contact maken met deze bijzondere plekken in onszelf, als we ons lichaam en onze emoties leren omhelzen, komt deze levenskracht beschikbaar.  Daarom maken we onder andere kennis met de borstmassage, de vitaliserende ovarium-ademhaling, en natuurlijk met de helende kracht van het jaden eitje.

TAO voor maanvrouwen

De ontwerpster van Le Tao de la Femme Lune® is de Franse senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij ontdekte dat de Healing Tao training voor vrouwen veel diepgaander en verrijkender kan zijn, als je meer aandacht hebt voor de vloeibaarheid van het vrouwenlichaam en de yinne kracht van de vrouwelijke energie. Daarom werken we in deze training veel met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases. De maanvrouwen-training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

Wil je meer weten over het werken met een jaden eitje? Lees dan even dit artikel op mijn website: ‘Wat doe je met zo’n (jaden) ei?’

Een retraite om:

 • uit te ademen
 • tot jezelf te komen
 • op te laden
 • je vrouwenlichaam te omarmen
 • de onschuld van je seksualiteit te proeven
 • in contact te komen met je diepe eigen-wijsheid en kracht
 • en… stralend weer naar huis te gaan!

Plek

Hof de Brulle, in het Zuid-Limburgse Wijlre, is een prachtig gerestaureerde oude hoeve, waar Bertie en haar team de scepter zwaaien. Als je de poort van de carré-boerderij binnentreedt, daalt de stilte direct op je neer. Gelegen in het beroemde Geuldal, is Hof de Brulle ook de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen. Onze eigen kok Mieke, kookt heerlijke biologisch-vegetarische maaltijden, als het even kan met ingrediënten uit de moestuin van de hoeve zelf.

* Deze retraite is vol (je kunt nog op de wachtlijst)
* Je bent van harte welkom bij de retraite DIVE! – 3-7 oktober 2022

Voor wie?
> voor alle vrouwen!

Wanneer? 
> start: maandag 22 augustus 16:00 uur
> einde: vrijdag 26 augustus 11:00 uur

Waar? 
> Wijlre, Zuid-Limburg

Intake
> Voorafgaand aan de retraite leer ik je graag wat beter kennen en bespreken we je behoeftes en leerdoelen dmv een intake-gesprek via ZOOM.

Kosten
> 2 persoonskamer: € 825 (verblijf € 425 / training € 400)
> 1-persoonskamer: € 950 (verblijf € 550 / training € 400)

Inschrijven
> Om je in te schrijven, stuur je een mail naar Eva:
> eva@taolessen.nl
> Je kunt me natuurlijk ook eerst bellen of mailen voor meer info: **31-624987544
> Ik hoop van te te horen!

Betalen
>
 Bij je inschrijving betaal je direct € 230 reserveringskosten. Deze zijn niet restitueerbaar, tenzij iemand van de wachtlijst jouw plek kan innemen.
> Binnen één maand na inschrijving is het resterende cursusbedrag verschuldigd (€595 / €720)
> Je plek is gereserveerd zodra de reserveringskosten zijn overgemaakt op rekening:
NL 55 TRIO 0784 8290 55
tnv Eva van der Plas
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Regels voor inschrijven en annuleren

 • Aan deze training is een maximaal aantal deelnemers verbonden. De inschrijving gaat op volgorde van betaling.
 • Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren.
 • Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kan ik het betaalde bedrag terugstorten.
 • Als ik zelf de training moet annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.

Covid

 • Het lijkt erop dat de pandemie nu echt aan het uitdoven is, en ik hoop dat ook van harte dat we ons deze zomer niet meer druk hoeven te maken over besmettingen en regels, en gewoon vrij en blij met elkaar kunnen samenzijn! Ik wil je er echter op wijzen dat – als deze situatie zou veranderen – er alsnog regels kunnen gelden om deel te kunnen nemen aan deze retraite.
 • Als je vanwege deze regels niet mee zou kunnen doen, wordt het betaalde cursusbedrag minus de administratie-kosten (€ 230) teruggestort. (Alleen als iemand van de wachtlijst je plek kan innemen, of als je zelf een vervanger hebt, kan het door jou betaalde cursusgeld in z’n geheel gerestitueerd worden.)

Docent

Ik ben Eva van der Plas.  Ik verdiep en specialiseer me al meer dan 12 jaar in de wonderlijke dieptes van de psoas-spier en de kracht en wijsheid van het vrouwelijk bekkengebied. Ik ben opgeleid als docent Healing Tao, Tao Yin en kringspieryoga, en ik ben senior-docent van Le Tao de la Femme Lune, de speciale Healing Tao training voor vrouwen. Het is mijn passie om vrouwen te helpen thuiskomen in hun buik en bekkengebied. Welkom mooie maanvrouw! Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!

Kennismaken?

> Ik wil je graag beter leren kennen voordat we van start gaan! Bij deze retraite hoort daarom een intake-gesprek.

> Misschien vind je het leuk om ter kennismaking dit interview-fragment te bekijken. Het is onderdeel van een groter interview met Alex van Galen, voor zijn online cursus over ‘grounding’

femmelune.training

De Femme Lune training heeft een eigen website.

Hier vind je een overzicht van alle workshops en trainingen voor maanvrouwen.

Neem maar eens een kijkje op:

Femme Lune