Spier van de ziel: 4 feb gratis online

By 29/01/2024Nieuws
PSOAS: SPIER VAN DE ZIEL

 

Toen ik me 16 jaar geleden begon te verdiepen in de psoas, had ik nog geen idee dat het werken met deze ‘spier van de ziel’ mijn leven zou redden. Of misschien toch wel… want achteraf weet ik zeker dat het mijn ziel was die fluisterde: “pssst, het is tijd dat je naar mij begint te luisteren!”

 

“Het is niet moeilijk om mij te vinden”, fluisterde mijn ziel. Laat jezelf aanspoelen op het strand, en rust uit. En als je eenmaal bent aangekomen, begin dan te spiralen. Laat jezelf vallen naar binnen. Dieper en steeds dieper. Helemaal terug naar huis.”

 

Wat een geluk dat ik destijds heb geluisterd naar het fluisteren van mijn ziel!

 

Wil je meer weten over hoe mijn psoas mijn leven heeft gered? En waarom ik sindsdien niet meer ben gestopt met lesgeven over deze bijzondere zielespier?

 

Op zondag 4 februari geef ik een gratis mini-workshop online.
Met:
> meer over hoe mijn psoas mijn leven redde
> waarom werd de psoas door de oude Taoïsten ‘spier van de ziel’ genoemd?
> oefeningen om je eigen psoas te voelen, en te ervaren wat het leren diep ontspannen van je psoas voor jou kan betekenen
> Q&A

 

Zondag 4 februari
10-11.15 uur
Online

 

Aanmelden: eva@taolessen.nl
Eva van der Plas

About Eva van der Plas

3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.