Studio Luce is verhuisd

By 01/02/2020Nieuws

Afgelopen december ben ik verhuisd naar een plekje in de stilte en de natuur, en heb ik mijn huis en studio in Monnickendam achter me gelaten. Dat betekent dat ik voorlopig geen ruimte heb voor individuele sessies in de randstad. Woon je in het zuiden van het land of in België en heb je interesse in individuele begeleiding? Neem dan contact met me op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Gelukkig blijven mijn workshops en trainingen in de randstad plaatsvinden! Bij het fijne Naar Zee in Amsterdam, en af en toe ook op andere plekken, zoals De verbindende factor in Eindhoven en Studio Meng in Den Haag.

Samen met Eva Leens ben ik aan het denken over meerdaagse trainingen op een mooie  plek buiten. Onze stoofpot borrelt volop… nog even geduld… we keep you posted!

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.