Moon Sisters Online

TAO voor maanvrouwen basis

 

> Start: 9 september 2020
> Wanneer: woensdagochtend, 9.30 – 11.15
> Voor wie: ALLE vrouwen

Welkom, mooie maanvrouw!

In deze groep komen we één keer per week samen. Samenzijn in een kring is helend voor vrouwen. Zelfs als die kring online is. We werken in een energetisch veld waarin we met elkaar verbonden zijn. Samen ontdekken we wat de traditie van de innerlijke alchemie voor ons als vrouwen kan betekenen.

TAO voor maanvrouwen

In de lessen TAO voor maanvrouwen werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische oefeningen en rustfases. 

We volgen de logische opbouw van de Healing Tao training. Het verschil is dat de lessen voor maanvrouwen zowel qua vorm als qua inhoud zijn aangepast aan de fysieke, emotionele en energetische behoeftes van vrouwen.

Alchemie van de dans

We werken met de natuurlijke vloeibaarheid van ons vrouwenlichaam, en met de krachtige energieën van moeder natuur. We exploreren taoïstische praktijken en meditaties en ervaren de innerlijke alchemie van de dans. We duiken in ons diepste yin, en ontdekken deze voedende energie die elke vrouw in zich heeft. Zo helen we onszelf, op elk niveau, in elke cel.

Een training voor jou!

Wil je meer contact met je lichaam, je emoties en je intuïtie? Wil je een krachtige, wijze en stralende vrouw worden? Deze training is speciaal voor jou! Je bent van harte welkom om elke woensdagochtend plaats te nemen in onze online vrouwencirkel. Wat je nodig hebt is een plek waar je alleen kunt zijn en niet wordt gestoord en een (goede) internetverbinding.

Meer info over TAO voor maanvrouwen vind je op mijn website: femmelune.training.

Wanneer?

> Woensdagochtend
> 9.30 – 11.15
> 9 september – 2 december 2020
> geen les op 14 oktober

Kosten?

> € 70 voor 4 weken
> € 200 voor de hele serie (12 weken)

Wat? 

> Live lessen via Zoom
> Digitaal klaslokaal om ervaringen en lesmateriaal te delen.

Wat als ik een keertje mis?

> De lessen worden opgenomen op audio. Je kunt de audio-opname van de les in de eigen tijd volgen.

Contact en inschrijven:

> +31-6-24987544 (Eva) / info@taolessen.nl