retraite 

TAO de la Femme Lune® 

 

WATERVROUW

> TAO voor maanvrouwen
> psoas- & bekken-exploraties
> de TAO van het jaden ei

 

> Docent: Eva van der Plas
> Assistentie: Zilla Kooij
> Locatie: Witteveen (Drenthe)
> Wanneer: 11-15 augustus 2023

Watervrouw

 

Water is de bron van alle leven. Ook van het leven in jou. Taoïsten zeggen dat de conditie van ‘je water’ alles te maken heeft met je vitaliteit en levensvreugde. Hoe meer je waterenergie kan stromen, hoe vitaler je je voelt, en hoe beter je in contact bent met je intuïtie en je eigen diepe wijsheid. Je hebt genoeg energie om je dromen na te jagen en je zielsmissie tot ontplooiing te brengen.

Talent voor water

Vrouwen zijn natuurtalenten als het gaat om water-energie! En tegelijk is het vaak onze grootste valkuil… In deze retraite verbinden we ons diepgaand met ons waterelement.

 • Yoga, chi kung en dans: we bewegen de blokkades en stijfheid uit ons lichaam tot het sterk en flexibel tegelijk is.
 • Psoas-exploraties: we smelten het water dat door trauma, angst of stress bevroren is geraakt en landen daarmee in ons lichaam en op de aarde.
 • Jaden ei-ritueel: we verbinden ons diepgaand met het water in ons bekkengebied, vinden onze oerkracht, en openen de poort naar het Mysterie.
 • Water-tijd: het water zelf is onze grootste leermeester, daarom nemen we dagelijks een duik in het meertje in de tuin.

Vrouw! deze retraite is voor jou

Heb je ooit ervaren hoe weldadig het is om een tijdje met andere vrouwen samen te zijn? In een veilige omgeving, samen lachen, huilen, stil zijn, uitrusten en plezier maken…  Samen vrouw-zijn, betekent samen afdalen in de mysterieuze onderwater-wereld van ons bekken, en … krachtig en stralend weer tevoorschijn komen!

TAO voor maanvrouwen

De ontwerpster van Le Tao de la Femme Lune® is de Franse senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij ontdekte dat de Healing Tao training voor vrouwen veel diepgaander en verrijkender kan zijn, als je meer aandacht hebt voor de vloeibaarheid van het vrouwenlichaam en de yinne kracht van de vrouwelijke energie. Daarom werken we in deze training veel met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases. De maanvrouwen-training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

> Wil je meer weten over het werken met een jaden eitje? Lees dan even dit artikel op mijn website: ‘Wat doe je met zo’n (jaden) ei?’

> Wil je meer weten over TAO voor maanvrouwen? Kijk dan even op: femmelune.training

Een retraite om:

 • uit te ademen
 • oude spanning te smelten
 • de flow van je leven te hervinden
 • je vrouwenlichaam te omarmen
 • in contact te komen met je diepe eigen-wijsheid
 • je kracht te hervinden
 • en… stralend weer naar huis te gaan!

Plek

De Hof van Axen, midden in de bossen van Drenthe, waar aarden en tot jezelf komen bijna vanzelf gaan. Eigenaren Sonja en Jan hebben hun knusse huis en weelderige tuin met veel liefde vormgegeven. Een plek om in alle rust en veiligheid steeds dieper af te dalen in onszelf. Superbonus: een prachtig zwemmeer in de tuin. Beter wordt het niet!

Alles op een rijtje

 

Helaas…
*
Voor deze retraite zijn alle kamers volgeboekt (er is een wachtlijst)
* Wel is er nog een enkele plek vrij voor iemand die met een camper wil komen, of die het niet erg vindt om op de camping te logeren (te voet bereikbaar vanaf de Hof van Axen) of in een B&B

Voor wie?
> voor alle vrouwen!

Wanneer? 
> start: vrijdag 11 augustus 16:00 uur
> einde: dinsdag15 augustus 14:00 uur

Waar? 
> Witteveen, Drenthe

Intake
> Voorafgaand aan de retraite leer ik je graag wat beter kennen en bespreken we je behoeftes en leerdoelen dmv een intake-gesprek via ZOOM.

Kosten
> 2 persoonskamer: € 860
> 1-persoonskamer: € 1024

Inschrijven
> Om je in te schrijven, stuur je een mail naar Eva:
> eva@taolessen.nl
> Je kunt me natuurlijk ook eerst bellen of mailen voor meer info: **31-624987544
> Ik hoop van te te horen!

Betalen
> Je plek is gereserveerd zodra het cursusgeld is overgemaakt op rekening:
NL 52 ASNB 8821 2034 09  tnv Studio Luce Tao Lessen.
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Docent

Ik ben Eva van der Plas.  Ik verdiep en specialiseer me al meer dan 14 jaar in de wonderlijke dieptes van de psoas-spier en de kracht en wijsheid van het vrouwelijk bekkengebied. Ik ben opgeleid als docent Healing Tao, Tao Yin en kringspieryoga, en ik ben senior-docent van Le Tao de la Femme Lune, de speciale Healing Tao training voor vrouwen. Het is mijn passie om vrouwen te helpen thuiskomen in hun buik en bekkengebied. Welkom mooie maanvrouw! Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!

Kennismaken?

> Ik wil je graag beter leren kennen voordat we van start gaan! Bij deze retraite hoort daarom een intake-gesprek.

> Misschien vind je het leuk om ter kennismaking dit interview-fragment te bekijken. Het is onderdeel van een groter interview met Alex van Galen, voor zijn online cursus over ‘grounding’

Regels voor inschrijven en annuleren

 • Aan deze training is een maximaal aantal deelnemers verbonden. De inschrijving gaat op volgorde van betaling.
 • De aanbetaling van €425 is in principe niet restitueerbaar.
 • Het is alleen mogelijk om het betaalde cursusgeld te restitueren als iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt.
 • Als ik zelf de training moet annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.