Workshops in de lente

By 02/02/2020Nieuws

Komend voorjaar staan de volgende fijne workshops op  het programma. Ik verheug me erop! Kom je meedoen?

24 mei: Psoas: spier van de ziel

Voor vrouwen én mannen

De psoasspieren liggen diep in je onderrug, je bekken en je liezen. Als ze regelmatig of continu gespannen zijn (bijvoorbeeld bij chronische stress, of trauma), krijg je niet alleen lichamelijke klachten, maar je raakt je ook steeds verder van jezelf vervreemd. Contact maken met de psoas helpt je om heel diep te ontspannen, te aarden, en te voelen hoe het werkelijk met je gaat. Een ontspannen psoas helpt je ook om beter met de uitdagingen van het dagelijks leven om te gaan en dichter bij jezelf te blijven. Daarom werd de psoas door de oude taoïsten ook wel de ‘spier van de ziel’ genoemd.
24 mei in Amsterdam
> lees meer…

 

20 juni: De dansende psoas

Workshop voor dansers

Dansen is zoveel meer dan het instuderen pasjes en een choreografie. Het is de uitdrukking van je diepste wezen door je lichaam. Dansen vanuit een ontspannen psoas is prachtig, krachtig en onweerstaanbaar.
In samenwerking met docent oriëntaalse dans Peter Verzijl.
20 juni in Den Haag
> Lees meer…

 

21 juni: Thuiskomen in je buik en bekken

TAO voor maanvrouwen

Deze dag-workshop is voor alle vrouwen die willen ontdekken hoe je met de TAO training thuiskomt in je buik en bekken, waarom de psoas de ‘spier van de ziel’ wordt genoemd en hoe een levendig bekken de bron is van van je levensvreugde en vitaliteit. Een onthaast-dag voor hedendaagse vrouwen.Aarden, ontspannen en genieten… en leren hoe het anders kan.
21 juni in Den Haag
> lees meer…

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.