Online mini-workshop

De kunst van het aarden

via je psoas en je bekkenbodem

Voor vrouwen én mannen

Docent: Eva van der Plas
Datum: 27 februari 2022, online

Zacht landen…

Aarden is een kunst. Maar zo héél moeilijk is het ook weer niet. Je psoas-spieren en je bekkenbodem helpen je om zacht te landen op de aarde en in je eigen lichaam.

Psoas

Als ‘spier van de ziel’ helpt de psoas je om in je lichaam te zijn (in plaats van altijd maar in je hoofd of verdwaald in je emoties), en om te voelen dat jouw lichaam verbonden is met de aarde. Dat maakt het veel makkelijker om in het hier en nu te zijn, te voelen hoe het met je gaat, en wat je eigenlijk nodig hebt.

Bekkenbodem

Met een zachte psoas land je ook automatisch in je bekken, waardoor je heel makkelijk contact kunt maken met je bekkenbodem, en kunt voelen hoeveel draagkracht die heeft. Een gezonde bekkenbodem draagt je, fysiek, emotioneel en energetisch. Als je  bekkenbodem vitaal en ontspannen is, voelt het veilig om zacht te landen in je eigen lichaam, en op de aarde.

Wat?

  • Aarden, wat is dat nu eigenlijk precies?
  • Exploraties om contact te maken met je psoas en je bekkenbodem.
  • Onderzoeken hoe je psoas je helpt met aarden.
  • Onderzoeken hoe je psoas en je bekkenbodem je helpen om een veilige bedding te creëren om zacht te landen in jezelf.

Voor wie? 

  • Deze workshop is geschikt voor iedereen
  • Is jou wel eens verteld dat je niet goed geaard bent, maar weet je niet goed wat je daaraan kunt doen?
  • Ben je yogi, danser, TAO-student, bodyworker, of ben je gewoon nieuwsgierig?
  • Van harte welkom aan iedereen die bereid is in zichzelf af te dalen en vaste bodem te vinden. De oefeningen zijn simpel, maar hebben een diepe doorwerking.

Methode

Yoga, chi kung, dans, ontspanning en meditatie (innerlijke alchemie) worden gecombineerd tot een krachtige en originele mix die is gebaseerd op de jarenlange persoonlijke zoektocht en ervaring van docente Eva van der Plas.

Docent

Ik ben Eva van der Plas.  Ik verdiep en specialiseer me al jaren in de wonderlijke dieptes van de psoas-spier en de kracht en wijsheid van het vrouwelijk bekkengebied. Ik ben opgeleid als docent Healing Tao, Tao Yin,Le Tao de la Femme Lune®, en kringspieryoga. Ook ben ik leerling van psoas-expert Liz Koch.

In de Psoas & Bekkenbodem-training worden yoga, chi kung, dans, ontspanning en taoïstische meditatie (innerlijke alchemie) gecombineerd tot een krachtige en originele mix. Deze is gebaseerd op  mijn eigen jarenlange zoektocht en ervaring, en op de bijzonder inspirerende samenwerking met Paula Marissink.

Wat?

Online mini-workshop via Zoom
> Digitale classroom voor het delen van lesmateriaal, vragen en ervaringen
> Video-opname 1 maand terug te kijken

Data

> 27 februari 2022

Tijd & plaats

> 9.30 – 13.00 uur
> via Zoom

Kosten & betaling

> € 65,-

> Korting: deze workshop maakt deel uit van een serie van 3. Bij inschrijving voor alle 3 de workshops krijg je  €15,- korting op het hele cursusbedrag (€180 ipv €195)

> Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening: NL 55 TRIO 0784 8290 55 tnv Eva van der Plas.
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Info en opgave:

**31-6-24987544 (Eva) / info@taolessen.nl  

Regels voor inschrijven en annuleren

Inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kan ik het betaalde bedrag terugstorten. Als ik zelf de training moet annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.

Website
psoas & bekkenbodem

De psoas en bekkenbodemtraining heeft een eigen website: psoasbekkenbodem.training.

Hier vind je veel meer info over waarom de psoas en de bekkenbodem zo bijzonder zijn!

Ook vind je info over de verdiepende jaartraining, Neem maar eens een kijkje op:

Psoas & bekkenbodem