dag-workshop

Blije Borsten Workshop 

 

15 juni 2019, Amsterdam
Docenten: Eva Leens & Eva van der Plas

Wat heb jij met borsten?

Stel deze vraag aan een groep vrouwen, en je krijgt een grote diversiteit aan antwoorden. Misschien moet je over deze vraag ook even nadenken. We houden ons over het algemeen niet zo veel bezig met onze borsten.

We gebruiken ze om onze kinderen mee te voeden, om van te genieten tijdens het vrijen, of om mee te pronken. Soms zijn ze een bron van onzekerheid (te groot, te klein?) of een bron van zorg, bijvoorbeeld als we er een knobbeltje in ontdekken. Soms rouwen we om de borst of borsten die we hebben moeten afstaan. De rest van de tijd stoppen we ze meestal weg in onze bh en denken we aan andere dingen. En dat terwijl er nog zóveel meer te vertellen valt over onze borsten!

Wist je bijvoorbeeld: 

  • … dat onze borsten gevoelige antennes zijn die de energie van de omgeving in zich opnemen?
  • … dat onze borsten van vorm, stevigheid en uitstraling veranderen als we ze vertroetelen?
  • … dat onze borsten bijzondere levensenergie bevatten en verbonden zijn met ons hart, onze buik en ons bekken?
  • … dat ze ons verbinden met onze moeders en voormoeders, en met alle vrouwen om ons heen?

Wat kan je verwachten?

  • Je leert hoe je het tere weefsel van je borsten kunt masseren en verzorgen, zodat de afvalstoffen worden afgevoerd en de energie in beweging blijft.
  • Je leert hoe je een betere band kunt opbouwen met jouw borsten, zodat ze stralender, gezonder en blijer worden.
  • Je leert over de energetische aspecten van je borsten en oefent met het vinden van een betere balans.
  • Verder is de dag een oase van zelfzorg en rust. Met chi kung, dans, massage, en diepe ontspanning.
  • We delen onze vragen, verhalen, zorgen en inspiratie met elkaar. Samen vormen we een dragend veld waarin kwetsuren kunnen helen en zelfliefde kan groeien.

Docenten: Eva Leens & Eva van der Plas

Eva & Eva delen een passie: vrouwen terug in verbinding brengen met hun  lichaam en hun diepe eigen-wijsheid.

Voor wie?

Deze workshop is voor alle vrouwen! Wil je leren hoe je je borsten kunt masseren en goed kunt verzorgen? Wil je een betere band opbouwen met jouw borsten, zodat ze stralender, gezonder en blijer worden? Vind je het fijn om je ervaringen, je vragen en je borsten-verhalen te delen met andere vrouwen zodat we samen kunnen voelen, luisteren en helen? Dan ben je van harte welkom op deze dag.

In samenwerking met Eva Leens

Eva Leens is borstweefseltherapeut en menopauzeconsulent met praktijken in Amsterdam en Boom (B). In haar werk staan vrouwen en hun gezondheid centraal, geïnspireerd vanuit Westerse en Oosterse geneeswijzen. www.borstweefselbehandelingen.be

Dag-workshop

15 juni 2019
10.00 – 17.00 uur

Plaats

Naar Zee Yoga
Bert Haanstrakade 102
1087 DN Amsterdam

Kosten & betaling

€ 110,-

Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening: NL 55 TRIO 0784 8290 55 tnv Eva van der Plas, Monnickendam
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Info en opgave:

06-24987544 (Eva) / eva@taolessen.nl

Regels voor inschrijven en annuleren

De inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kan ik het betaalde bedrag terugstorten. Als ik zelf de training moet annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.