Jaden Prinses Verdiepingsjaar

Gezonde botten en hormoonklieren

 

Docent: Eva van der Plas
Locatie: Centrum Osher, Utrecht

Er liggen nog meer geheimen op je te wachten!

Na het basisjaar is er namelijk nog veel meer te leren over de innerlijke alchemie voor vrouwen en het Jaden Ei. Voor alle vrouwen die al bekend zijn met de taoïstische manier van werken met het Jaden Ei, zijn er komend seizoen 3 verdiepingsweekends.

Weekend 1 & 2: Gezonde botten

We weten allemaal wel hoe belangrijk het is om onze botten sterk en gezond te houden, vooral als we ouder worden. De Taoïsten hebben een geheim recept hiervoor… seksuele energie. Het is de perfecte energie om onze botten te voeden en te versterken.
Onze botten zijn geen dode materie, maar levend weefsel. Weet je hoe FIJN het is om bewustzijn in je botten te hebben? Het geeft een diep gevoel van aarding en vertrouwen.

Botten wassen en voeden

In de eerste twee weekends van de jaartraining brengen we onze botten in trilling door ze te kloppen met de bamboe en de ijzeren roedes.  We ‘wassen’ ze schoon, en we voeden ze met verschillende soorten energie, zowel uit de natuur als uit onze eigen seksuele organen.

Wijsheid en kracht

Als de botten eenmaal tevreden gaan ‘zoemen’, krijgen wij toegang tot hun diepe, voor-ouderlijke wijsheid, en profiteren wij van een enorme toename van energie en kracht.

Weekend 3: Hormoonklieren in balans

Als we de verschillende hormoon-klieren in ons lichaam zacht en ontspannen maken, bloeien ze open als prachtige, geurige bloemen. Ze gaan beter functioneren en raken onderling uitgebalanceerd. Hierdoor raakt ook de hormoon-huishouding van je lichaam beter in balans.

Maanlicht

Nadat we onze klieren hebben leren kennen, voeden we ze met het licht van de maan, de sterren, en de energie uit ons eigen bekken.

Helderheid

Onze klieren zijn direct verbonden met de fysieke en energetische middenlijn van ons lichaam, een gebied dat we soms ook aanduiden met ‘het middenkanaal’. Daarom is dit weekend niet alleen ideaal om je hormoonhuishouding in balans te brengen, maar ook om meer helderheid te ontwikkelen over de ambities en doelen in je leven. Waarheen leidt jouw levenspad?

Wat is Le Tao de la Femme Lune®?

TFL bHet systeem waarmee we werken heet oorspronkelijk Le Tao de la Femme Lune®, en is ontwikkeld door de Franse Senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij geeft les in Frankrijk en Frans-Polynesië.

De Femme Lune training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

In de workshops van Le Tao de la Femme Lune® (Vrouwen Tao) werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases.

Lees meer op femmelune.training

Meer!

De Femme Lune training heeft een eigen website: femmelune.training.

Hier vind je een overzicht van alle workshops en trainingen voor maanvrouwen.

Neem maar eens een kijkje op:

Femme Lune

Kennismaken?

Als je eerst eens kennis wilt maken met de docente (Eva) en de methode, ben je van harte welkom bij de dagworkshop:

Data 2017 – 2018

> 25/26 november 2017 – weekend 1: Gezonde botten 1 – botten ‘wassen’ en ontspannen.
> 10/11 maart 2018 – weekend 2: Gezonde botten 2 – botten voeden en versterken.
> 26/27 mei 2018 – weekend 3: Gezonde hormoonklieren

Tijd & plaats

> za & zo 10.00 -17.00 uur
> Centrum Osher
> Poortstraat 32, 3572 HJ Utrecht

Kosten & betaling

> €475.- (Cursusprijs voor 3 weekends)
> Los weekend: €170,- (alleen in overleg)

> Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening:
NL 55 TRIO 0784 8290 55
tnv Eva van der Plas, Monnickendam
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Meer info &  aanmelden: info@taolessen.nl

Voor wie?

De weekends zijn alleen toegankelijk voor vrouwen die het basisjaar van de jaartraining hebben gevolgd, of  die via een andere weg al bekend zijn met de basistechnieken van de Healing Tao, en zijn ingewijd in de geheimen van het Jaden Ei.

Regels voor inschrijven en annuleren

De inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kunnen wij het betaalde bedrag terugstorten. Als wij zelf de training moeten annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.