dag-workshop

TAO van de menopauze

ism Eva Leens

19 juni 2021, online

Docenten: Eva Leens & Eva van der Plas

De menopauze is één van de grootste transformaties in een vrouwenleven.

Tijdens onze vruchtbare jaren schommelen onze hormonen voortdurend in een maandelijkse cyclus. Tijdens de overgang – als ons lichaam geleidelijk aan stopt met menstrueren – schakelt het over van een hormonale ‘wisselstroom’ op ‘gelijkstroom’. Dit levert uiteindelijk een meer gelijkmatige flow op, eentje waardoor je veel steviger in je centrum komt. Dichter bij jezelf en beter geaard.

Weten wat je wilt

Als je hormonen niet meer schommelen, kan je helderder denken en voelen. Je weet veel beter – van binnenuit – wat je wilt, en hoe je je leven voortaan wilt vormgeven. Je kunt je roeping gaan leven en je dromen gaan waarmaken!

Balans vinden

Omdat de overgang zich meestal niet zonder slag of stoot voltrekt, is het in deze fase belangrijk om lichaam en geest te helpen om een nieuwe balans te vinden. In deze workshop ‘TAO van de menopauze’ nemen we hiervoor de tijd. In een cirkel van gelijkgestemde vrouwen werken we aan de volgende thema’s:

  • Wat gebeurt er precies met je lichaam in de menopauze?
  • Wat gebeurt er energetisch gezien?
  • Hoe kan je het overgangsproces ondersteunen met voeding, beweging, rust en taoïstische meditaties?
  • Welke emotionele bagage die je in de loop van je leven hebt verzameld mag je nu loslaten?
  • Welke verlangens en ambities wil je nu (eindelijk) gaan realiseren?
  • Hoe kan je jezelf daarin blijvend ondersteunen en voeden?

Voor wie?

Deze workshop is voor vrouwen die hun overgangsproces bewust willen ondersteunen en doorleven, en voor vrouwen die zich bewust op de menopauze willen voorbereiden.

Docenten: Eva Leens & Eva van der Plas

Eva Leens is borstweefseltherapeut en menopauzeconsulent met praktijken in Amsterdam en Boom (B). In haar werk staan vrouwen en hun gezondheid centraal, geïnspireerd vanuit Westerse en Oosterse geneeswijzen. www.borstweefselbehandelingen.be

Eva van der Plas is gepassioneerd Healing Tao trainer en senior docent Le Tao de la Femme Lune®. Het is haar passie om vrouwen thuis te laten komen in hun lichaam, en hen te verbinden met hun diepe innerlijke weten. https://femmelune.training

Wat is Le Tao de la Femme Lune®?

TFL bHet systeem waarmee we werken heet oorspronkelijk Le Tao de la Femme Lune®, en is ontwikkeld door de Franse Senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij geeft les in Frankrijk en Frans-Polynesië.

De Femme Lune training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

In de workshops van Le Tao de la Femme Lune® (Vrouwen Tao) werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases.

Lees meer op femmelune.training

Website Femme Lune Training

De Femme Lune training heeft een eigen website: femmelune.training.

Hier vind je een overzicht van alle workshops en trainingen voor maanvrouwen.

Neem maar eens een kijkje op:

Femme Lune Training
Wat?

Online dag-workshop via Zoom
> Digitale classroom voor het delen van lesmateriaal, vragen en ervaringen
> Video-opname 1 maand terug te kijken

Datum & tijd

> voor deze workshop is nog geen nieuwe datum vastgelegd
> 10.00 – 17.00 uur

Plaats

> ONLINE

Kosten:

> € 120,-

Info en opgave:

> Je kunt je inschrijven via de website van Eva Leens. Of per mail:
eva.leens@telenet.be

> Natuurlijk kan je je vragen ook aan mij stellen: eva@taolessen.nl

Regels voor inschrijven en annuleren

De inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kan ik het betaalde bedrag terugstorten. Als wij zelf de training moeten annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.