mini-workshop

 

Psoas:
spier van de ziel

 

Docent: Eva van der Plas
Datum: 17 september 2023
Plaats: online

De psoasspieren liggen diep in je onderrug, je bekken en je liezen. Als ze regelmatig of continu gespannen zijn (bijvoorbeeld bij chronische stress, of trauma), krijg je niet alleen lichamelijke klachten, maar je raakt je ook steeds verder van jezelf vervreemd. Contact maken met de psoas helpt je om heel diep te ontspannen, te aarden, en te voelen hoe het werkelijk met je gaat. Een ontspannen psoas helpt je ook om beter met de uitdagingen van het dagelijks leven om te gaan en dichter bij jezelf te blijven.

Spier van de ziel

Een heerlijke en leerzame mini-workshop om je eigen wonderlijke psoas-spier te leren kennen, en te begrijpen waarom deze door de oude taoïsten de ‘spier van de ziel’ werd genoemd.

Methode

Yoga, chi kung, dans, ontspanning en meditatie (innerlijke alchemie) worden gecombineerd tot een krachtige en originele mix die is gebaseerd op de jarenlange persoonlijke zoektocht en ervaring van docente Eva van der Plas.

Docent

Ik ben Eva van der Plas.  Ik verdiep en specialiseer me al meer dan 10 jaar in de wonderlijke dieptes van de psoas-spier en de kracht en wijsheid van het vrouwelijk bekkengebied. Ik ben opgeleid als docent Healing Tao, Tao Yin, Le Tao de la Femme Lune®, en kringspieryoga. Ook ben ik leerling van psoas-expert Liz Koch.

In de Psoas & Bekkenbodemtraining worden yoga, chi kung, dans, ontspanning en taoïstische meditatie (innerlijke alchemie) gecombineerd tot een krachtige en originele mix. Deze is gebaseerd op  mijn eigen jarenlange zoektocht en ervaring, en op de bijzonder inspirerende samenwerking met Paula Marissink.

Wat?

> Online mini-workshop via Zoom
> Video-opname 1 maand terug te kijken

Datum

> 17 september 2023

Tijd

> 9.30 – 13.00 uur

Plaats

> ONLINE

Kosten & betaling

> € 85,-

> Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening: NL 52 ASNB 8821 2034 09  tnv Studio Luce Tao Lessen.

Info en opgave:

> Stuur een mail om je aan te melden: info@taolessen.nl  
> **31-6-24987544 (Eva)

Website
psoas & bekkenbodem

De psoas en bekkenbodemtraining heeft een eigen website: psoasbekkenbodem.training.

Hier vind je veel meer info over waarom de psoas en de bekkenbodem zo bijzonder zijn!

Ook vind je info over de verdiepende jaartraining, Neem maar eens een kijkje op:

Psoas & bekkenbodem