dag-workshop

Psoas: spier van de ziel

voor vrouwen én mannen

Docent: Eva van der Plas

  • 20 juni 2020, Den Haag
  • 12 september 2020, Utrecht

! De workshop van 24 mei is geannuleerd! 

De psoasspieren liggen diep in je onderrug, je bekken en je liezen. Als ze regelmatig of continu gespannen zijn (bijvoorbeeld bij chronische stress, of trauma), krijg je niet alleen lichamelijke klachten, maar je raakt je ook steeds verder van jezelf vervreemd. Contact maken met de psoas helpt je om heel diep te ontspannen, te aarden, en te voelen hoe het werkelijk met je gaat. Een ontspannen psoas helpt je ook om beter met de uitdagingen van het dagelijks leven om te gaan en dichter bij jezelf te blijven.

Spier van de ziel

Een heerlijke en leerzame dag-workshop om je eigen wonderlijke psoas-spier te leren kennen, en te begrijpen waarom deze door de oude taoïsten de ‘spier van de ziel’ werd genoemd.

Methode

Yoga, chi kung, dans, ontspanning en meditatie (innerlijke alchemie) worden gecombineerd tot een krachtige en originele mix die is gebaseerd op de jarenlange persoonlijke zoektocht en ervaring van docente Eva van der Plas.

Combinatie-korting

Op zondag 21 juni en zondag 13 september vindt de workshop Thuiskomen in je  buik en bekken plaats. Deze workshop is speciaal voor vrouwen, en is een vervolg op deze psoas-workshop. Wil je jezelf een heel weekend onderdompelen in de TAO? Schrijf je dan in voor beide workshops, en ontvang €10 korting op het hele inschrijfbedrag.

Docent

Ik ben Eva van der Plas.  Ik verdiep en specialiseer me al jaren in de wonderlijke dieptes van de psoas-spier en de kracht en wijsheid van het vrouwelijk bekkengebied. Ik ben opgeleid als docent Healing Tao, Tao Yin,Le Tao de la Femme Lune®, en kringspieryoga. Ook ben ik leerling van psoas-expert Liz Koch.

In deze training worden yoga, chi kung, dans, ontspanning en taoïstische meditatie (innerlijke alchemie) gecombineerd tot een krachtige en originele mix. Deze is gebaseerd op  mijn eigen jarenlange zoektocht en ervaring, en op de bijzonder inspirerende samenwerking met Paula Marissink.

Regels voor inschrijven en annuleren

De inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kan ik het betaalde bedrag terugstorten. Als ik zelf de training moet annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.

Tijd

10 – 17 uur

Data

> 20 juni 2020, Den Haag
> 12 september 2020, Utrecht

Locaties 

Studio MENG
Helmersstraat 140
2513 SC Den Haag

Centrum OSHER
Poortstraat 32
3572 HJ Utrecht

Kosten & betaling

Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening: NL 55 TRIO 0784 8290 55 tnv Eva van der Plas, Monnickendam.
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Info en opgave:

06-24987544 (Eva) / info@taolessen.nl  

Website
psoas & bekkenbodem

De psoas en bekkenbodemtraining heeft een eigen website: psoasbekkenbodem.training.

Hier vind je veel meer info over waarom de psoas en de bekkenbodem zo bijzonder zijn!

Ook vind je info over de verdiepende jaartraining, Neem maar eens een kijkje op:

Psoas & bekkenbodem