Dagworkshop

Psoas voor vrouwen 

Thuiskomen in je buik en bekken

 

Zaterdag 25 mei 2024. Lunteren
Docent: Eva van der Plas

Voor alle vrouwen die willen ontdekken waarom en hoe een levendig bekken de bron kan zijn van je levensvreugde en vitaliteit. Met introductie in de vitaliserende ovarium-ademhaling.

Psoas: spier van de ziel

De psoas wordt ook wel de ‘spier van de ziel’ genoemd. Hij loopt door je onderrug, buik en bekken. Een ontspannen psoas helpt je om verkramping, emoties en traumatische herinneringen uit je buik, onderrug en bekken los te laten, zodat de energie er weer gaat stromen. Een ontspannen psoas helpt je ook om je zenuwstelsel en je emoties terug in balans te brengen, en thuis te komen bij jezelf.

Bekken: bron van vitaliteit

In je bekken is een hoop te ontdekken. Neem bijvoorbeeld je eierstokken. Die kunnen niet alleen rammelen, maar ook bruisen van levensvreugde en levenskracht! Als je je eierstokken eenmaal wakker hebt gemaakt, kan je hun energie gebruiken om je vitaliteit te voeden en vol energie door het leven te gaan.

Ovarium-ademhaling

In deze workshop werken we met verschillende technieken, zoals yoga, chi kung, dans en meditatie. Je leert de speciale vitaliserende TAO-techniek voor vrouwen, de ovarium-ademhaling.

Thuis bij jezelf

Thuiskomen in je buik en bekken, betekent ten diepste thuiskomen bij jezelf. Aan het eind van de dag zul je je je ontspannen voelen als nooit tevoren, en stevig geaard. In contact met je eigen-wijsheid en vrouwenkracht.

De oefeningen zijn eenvoudig, maar werken diep door. Je kunt ze aan de hand van de reader thuis blijven herhalen. Alle vrouwen zijn van harte welkom!

Wat is Le Tao de la Femme Lune®?

TFL bHet systeem waarmee we werken heet oorspronkelijk Le Tao de la Femme Lune®, en is ontwikkeld door de Franse Senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij geeft les in Frankrijk en Frans-Polynesië.

De Femme Lune training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

In de workshops van Le Tao de la Femme Lune® (Vrouwen Tao) werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases. > Lees meer op femmelune.training

Website Femme Lune Training

De Femme Lune training heeft een eigen website: femmelune.training.

Hier vind je een overzicht van alle workshops en trainingen voor maanvrouwen. Neem maar eens een kijkje op:

Femme Lune Training
Wat?

> Dagworkshop

Datum & tijd

> 25 mei 2024
10.30 – 17.30 uur

Waar?

> Centrum Wijland
Achterstraat 21
6741 BR Lunteren

Kosten & betaling

> € 149,-

> Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening: NL 52 ASNB 8821 2034 09  tnv Studio Luce Tao Lessen.
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Info en opgave:

> **31-6-24987544 (Eva) / info@taolessen.nl  

Regels voor inschrijven en annuleren

De inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kan ik het betaalde bedrag terugstorten. Als ik zelf de training moet annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.