dag-workshop

Thuiskomen in je buik en bekken

TAO voor maanvrouwen: introductieworkshop 

 

> 21 juni 2020, Den Haag
> 13 september 2020, Utrecht

Docent: Eva van der Plas

Voor alle vrouwen die willen ontdekken hoe je met de TAO training thuiskomt in je buik en bekken, waarom de psoas de ‘spier van de ziel’ wordt genoemd, en waarom een levendig bekken de bron is van je levensvreugde en vitaliteit. Met introductie in de vitaliserende ovarium-ademhaling.

Psoas: spier van de ziel

De psoas wordt ook wel de ‘spier van de ziel’ genoemd. Hij loopt door je onderrug, buik en bekken. Een ontspannen psoas helpt je om verkramping, emoties en traumatische herinneringen uit je buik, onderrug en bekken los te laten, zodat de energie er weer gaat stromen. Een ontspannen psoas helpt je ook om je lichaam, je geest en je emoties terug in balans te brengen, en thuis te komen bij jezelf.

Bekken: bron van vitaliteit

In je bekken is een hoop te ontdekken. Neem bijvoorbeeld je eierstokken. Die kunnen niet alleen rammelen, maar ook bruisen van levensvreugde en levenskracht! Als je je eierstokken eenmaal wakker hebt gemaakt, kan je hun energie gebruiken om je vitaliteit te voeden en vol energie door het leven te gaan.

Ovarium-ademhaling

In deze workshop werken we met verschillende technieken, zoals yoga, chi kung, dans en meditatie. Je leert de speciale vitaliserende TAO-techniek voor vrouwen, de ovarium-ademhaling. In deze workshop werken we nog niet met het Jaden Ei. Ben je hier nieuwsgierig naar? Kijk dan op de pagina van de jaartraining: TAO voor maanvrouwen.

Introductie & ontspannen

Je kunt deze dag goed gebruiken om te aarden, te ontspannen, te genieten! Alle vrouwen zijn van harte welkom! Deze workshop is ook geschikt als introductie-workshop op de jaartrainingen. We werken met technieken uit de psoas- en bekkenbodem training, en uit de femmelune-training, de TAO training voor vrouwen.

Combinatie-korting

Op zaterdag 20 juni en zaterdag 12 september vindt de workshop Psoas: spier van de ziel plaats. Deze workshop is een heerlijke voorbereiding en verdieping van de workshop Thuiskomen in je buik en bekken. Wil je jezelf een heel weekend onderdompelen in de TAO? Schrijf je dan in voor beide workshops, en ontvang €10 korting op het hele inschrijfbedrag.

Wat is Le Tao de la Femme Lune®?

TFL bHet systeem waarmee we werken heet oorspronkelijk Le Tao de la Femme Lune®, en is ontwikkeld door de Franse Senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij geeft les in Frankrijk en Frans-Polynesië.

De Femme Lune training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

In de workshops van Le Tao de la Femme Lune® (Vrouwen Tao) werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases. > Lees meer op femmelune.training

Website Femme Lune Training

De Femme Lune training heeft een eigen website: femmelune.training.

Hier vind je een overzicht van alle workshops en trainingen voor maanvrouwen. Neem maar eens een kijkje op:

Femme Lune Training
Tijd

10 – 17 uur

Data

> 21 juni 2020, Den Haag
> 13 september 2020, Utrecht

Locaties

Studio MENG
Helmersstraat 140
2513 SC Den Haag

Centrum OSHER
Poortstraat 32
3572 HJ Utrecht

Kosten & betaling
  • € 105
  • € 10,- combinatiekorting i.c.m.workshop Psoas: spier van de ziel op 20 juni (Den Haag) en 12 september (Utrecht)

Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening: NL 55 TRIO 0784 8290 55 tnv Eva van der Plas
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Info en opgave:

06-24987544 (Eva) / info@taolessen.nl  

Regels voor inschrijven en annuleren

De inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kan ik het betaalde bedrag terugstorten. Als ik zelf de training moet annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.