Online mini-workshop

Thuiskomen in je buik en bekken

TAO voor maanvrouwen 

 

Docent: Eva van der Plas
Datum: 20 maart 2022

Voor alle vrouwen die willen ontdekken waarom en hoe een levendig bekken de bron kan zijn van je levensvreugde en vitaliteit. Met introductie in de vitaliserende ovarium-ademhaling.

Psoas: spier van de ziel

De psoas wordt ook wel de ‘spier van de ziel’ genoemd. Hij loopt door je onderrug, buik en bekken. Een ontspannen psoas helpt je om verkramping, emoties en traumatische herinneringen uit je buik, onderrug en bekken los te laten, zodat de energie er weer gaat stromen. Een ontspannen psoas helpt je ook om je lichaam, je geest en je emoties terug in balans te brengen, en thuis te komen bij jezelf.

Bekken: bron van vitaliteit

In je bekken is een hoop te ontdekken. Neem bijvoorbeeld je eierstokken. Die kunnen niet alleen rammelen, maar ook bruisen van levensvreugde en levenskracht! Als je je eierstokken eenmaal wakker hebt gemaakt, kan je hun energie gebruiken om je vitaliteit te voeden en vol energie door het leven te gaan.

Ovarium-ademhaling

In deze workshop werken we met verschillende technieken, zoals yoga, chi kung, dans en meditatie. Je leert de speciale vitaliserende TAO-techniek voor vrouwen, de ovarium-ademhaling. In deze workshop werken we nog niet met het Jaden Ei. Ben je hier nieuwsgierig naar? Kijk dan op de pagina van de jaartraining: TAO voor maanvrouwen.

Introductie & ontspannen

Je kunt deze ochtend goed gebruiken om te aarden, te ontspannen, te genieten! Alle vrouwen zijn van harte welkom! Deze workshop is ook geschikt als introductie-workshop voor de retraites. We werken met technieken uit de psoas- en bekkenbodem training, en uit de femmelune-training, de TAO training voor vrouwen.

Wat is Le Tao de la Femme Lune®?

TFL bHet systeem waarmee we werken heet oorspronkelijk Le Tao de la Femme Lune®, en is ontwikkeld door de Franse Senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij geeft les in Frankrijk en Frans-Polynesië.

De Femme Lune training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

In de workshops van Le Tao de la Femme Lune® (Vrouwen Tao) werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases. > Lees meer op femmelune.training

Website Femme Lune Training

De Femme Lune training heeft een eigen website: femmelune.training.

Hier vind je een overzicht van alle workshops en trainingen voor maanvrouwen. Neem maar eens een kijkje op:

Femme Lune Training
Wat?

> Online mini-workshop via Zoom
> Digitale classroom voor het delen van lesmateriaal, vragen en ervaringen
> Video-opname 1 maand terug te kijken

Datum

> 20 maart 2022

Tijd

> 9.30 – 13 uur

Kosten & betaling

> € 65,-

> Korting: deze workshop maakt deel uit van een serie van 3. Bij inschrijving voor alle 3 de workshops krijg je  €15,- korting op het hele cursusbedrag (€180 ipv €195)

> Je plek is gereserveerd zodra dit bedrag is overgemaakt op rekening: NL 55 TRIO 0784 8290 55 tnv Eva van der Plas.
Informeer van tevoren of er nog plek is!

Info en opgave:

> **31-6-24987544 (Eva) / info@taolessen.nl  

Regels voor inschrijven en annuleren

De inschrijving gaat op volgorde van betaling. Nadat het cursusbedrag is betaald, is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Alleen als er iemand van de (eventuele) wachtlijst je plek in wil nemen, of als je zelf een plaatsvervanger hebt, kan ik het betaalde bedrag terugstorten. Als ik zelf de training moet annuleren, worden alle reeds betaalde cursusbedragen uiteraard teruggestort.