Frankrijk, zomer 2018

Zomertrainingen met Fabienne Flamand

 

Docent: Fabienne Flamand, senior Healing Tao instructor en grondlegster van Le Tao de la Femme Lune®

Deze zomer komt Fabienne voor het eerst in drie jaar weer naar Frankrijk voor maar liefst 2 unieke trainingen!

Naast de speciale vrouwen training van Le Tao de la Femme Lune, geeft ze dit jaar ook een speciale training voor mannen en vrouwen samen: TAO in LOVE.
De trainingen worden gegeven in het Engels en Frans (simultaan).

Tao in Love

on the path to sexual creative intimacy

In deze 4-daagse training eren we de harmonieuze relatie tussen het mannelijke en het vrouwelijke in onszelf. Individuele oefeningen uit de taoïstische ‘Healing Love’ training, zorgen voor het uitbalanceren van de yin- en yang-polariteiten in onszelf. Zo zuiveren we onze seksuele energie, die in de Taoïstische traditie wordt gezien als bron van levenskracht, en voeden we onze vitaliteit. Body, mind en spirit leren weer met elkaar te communiceren, begrijpen dat ze één zijn met elkaar en… met de TAO.

Een training om volledig in balans te komen en met volle teugen levenskracht te tanken! Bijzondere toegift bij deze training zijn de dagelijkse ‘Fusion of Tango’ lessen, onder leiding van gastdocent Didier Le Calvez.

In deze training wordt gestreefd naar een gelijk aantal mannelijke en vrouwelijke deelnemers. Neem je beste vriend(in) mee, je geliefde, of kom gewoon met jezelf. Een extra hartelijke uitnodiging voor mannelijke deelnemers!

Download Flyer Tao in love

Le Tao de la Femme Lune

Allow your feminine sexual creative energy to awaken and blossom!

Deze vrouwen-training is opgedragen aan elke vrouw die ernaar verlangt om de connectie met haar eigen centrum te verdiepen. Die zich wil openen voor haar essentie als een bloem in de ochtendzon. Die verbonden wil zijn met de bron van haar levenskracht.

Deze 8-daagse initiatie in de vrouwelijke Healing Tao technieken vormt een langzame en geleidelijke afdaling naar onze innerlijke diepten. Een liefdevol begeleidde reis met als einddoel de diepe innerlijke vrede van een lichaam dat perfect in balans is, en een zachte landing in de geheime tempel van onze baarmoeder.

Bonus: drie dagen trainen in een weldadige, diepe stilte – voor een nog diepere verbondenheid met onze innerlijke rijkdom.

Download Flyer Femme Lune

Data en prijzen:

Tao in Love:
11 augustus 16.30 tot 15 augustus 9.30 uur
€ 350 pp
deposit: € 175,-

Le Tao de la Femme Lune
15 augustus 16.30 tot 23 augustus 9.30 uur
€ 600,- pp
deposit: € 300,-

Beide trainingen
€ 800,- in totaal
deposit: €400,-

Inschrijven:

Inschrijven door de deposit over te maken op bankrekening:
FR34 3000 2021 3200 0019 1651 Q92, tav Mme Fabienne Flamand, Albertville, France
Deze deposit wordt niet meer teruggestort na 15 mei 2018
Stuur daarna een e-mail naar fabienne@taovivant.com, om te melden dat je het geld hebt overgemaakt.
Hierna is je inschrijving geldig.

Locatie

Trimurti Village
642 Chemin du Val de Perrier, 83310 Cogolin, Frankrijk

Bovenstaande bedragen zijn de kosten voor de training. Maaltijden en overnachtingen (in tent of kamer) worden apart betaald aan de trainings-locatie, en kan je reserveren via de website: Trimurti Village. De prijzen voor de verschillende soorten accommodatie lopen nogal uiteen, als je een duidelijke voorkeur hebt, is het verstandig om niet te lang te wachten met reserveren.

Meer info:

Bekijk en/of download de flyers via de knop hieronder.
Of mail: eva@taolessen.nl
fabienne@taovivant.com
www.taovivant.com

Download Flyer Tao in loveDownload Flyer Femme Lune

Wat is Le Tao de la Femme Lune®?

TFL bHet systeem waarmee we werken heet oorspronkelijk Le Tao de la Femme Lune®, en is ontwikkeld door de Franse Senior Healing Tao instructrice Fabienne Flamand. Zij geeft les in Frankrijk en Frans-Polynesië.

De Femme Lune training is speciaal ontwikkeld om vrouwen in contact te brengen met hun kracht, wijsheid, vitaliteit en levensvreugde.

In de workshops van Le Tao de la Femme Lune® werken we met muziek en vloeiende bewegingen. Fysieke oefeningen worden afgewisseld met energetische meditatie-oefeningen en rustfases.

Lees meer op femmelune.training

Meer!

De Femme Lune training heeft een eigen website: femmelune.training.

Hier vind je een overzicht van alle workshops en trainingen voor maanvrouwen.

Neem maar eens een kijkje op:

Femme Lune