Zomertrainingen van Fabienne Flamand (augustus 2019)

By 12/03/2019Nieuws

In de zomer van 2019 is Fabienne Flamand weer terug in Frankrijk met twee bijzondere trainingen.

Fabienne is een Franse senior Healing Tao teacher, die woont op het eiland Tahiti in Frans Polynesië. Zij komt regelmatig naar Frankrijk voor het geven van trainingen. De trainingen zijn in het Engels en Frans tegelijk.

Healing Tao Associate Instructors Training

Jaaa, deze zomer geeft Fabienne weer een teachers training in Arcachon! Het is dan precies 10 jaar geleden dat ik daar mijn opleiding volgde, en het is een ervaring die nog steeds in mijn geheugen gegrift staat. Ik had me geen krachtiger start als Healing Tao docent kunnen wensen.

Beoefen je al een tijdje Healing Tao en zou je docent willen worden? Dan kan ik je deze week van harte aanbevelen. Wil je geen docent worden, maar ben je op zoek zijn naar een krachtige en verdiepende Healing Tao basisweek? Ook dan is dit een echte aanrader. De trainingen van Fabienne sprankelen van chi. Je zult er bruisend van de energie, en vol inspiratie vandaan komen.

Het Healing Tao docent-schap geeft ook toegang tot de opleiding voor de speciale vrouwen-tao-methode ‘Le Tao de la Femme Lune®’

HEALING TAO ASSOCIATE INSTRUCTORS TRAINING
Arcachon, Frankrijk
12 – 18 augustus 2019

 

Le Tao de la Femme Lune® / TAO voor maanvrouwen

Deze zomer geeft Fabienne een retreat van 4 dagen in haar bijzondere Femme Lune training, de TAO voor maanvrouwen. De training is speciaal gericht op beginners, wat een buitenkans is als je erover denkt om zelf op een dag les te gaan geven in Le Tao de la Femme Lune® (over de opleiding tot Femme Lune docent lees je hier meer).

Domaine du Taillé in de Ardèche, is een heerlijke plek om te vertoeven. Met veel verschillende overnachtingsmogelijkheden, heerlijk eten en een natuurlijk zwembad.

Aansluitend zijn er drie dagen die speciaal bedoeld zijn voor Femme Lune teachers.

– TAO DE LA FEMME LUNE FOR BEGINNERS – THE AWAKENING OF VENUS
Domaine du Taillé – Ardèche – France
from 20th to 24th August 2019

– TAO DE LA FEMME LUNE TEACHERS MEETING AND UPDATING
Domaine du Taillé – Ardèche – France
from 25th to 27th August 2019

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.