zomerweek Femme Lune met Fabienne

By 22/05/2021Nieuws

Deze zomer komt Fabienne Flamand weer naar Frankrijk voor twee geweldige zomertrainingen!

Fabienne is een bijzonder krachtige lerares, die sinds haar 19e haar leven wijdt aan de TAO. Zelf heb ik haar voor het eerst ontmoet in 2009, toen ik naar Frankrijk ging om mij te certificeren als gewoon Healing Tao docente. De kennismaking met Fabiennes Le Tao de la Femme Lune®  training heeft mijn leven veranderd, en heeft me op het spoor gezet van het diepe werk dat vrouwen kunnen doen als ze op een meer yinne manier gaan trainen.

Sindsdien heb ik elke Femme Lune training van Fabienne bijgewoond — de laatste paar jaar als haar assistente – en zo’n week is elke keer opnieuw een geweldig avontuur.

Wat kan je verwachten?

  • een week van intensief trainen en van intensieve persoonlijke processen
  • veel buiten trainen in de natuur,
  • Inwijding (bij de Femme Lune training) in de geheimen van het jaden ei

Meer info over deze zomertrainingen vind je op de flyers:

Of door te mailen met mij (eva@taolessen.nl) of met Fabienne zelf (fabienne@taovivant.com)

 

Eva van der Plas

About Eva van der Plas

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.